28 / 04 / 2024

Sakarya'da Ferizli-Söğütlü arasına yeni yol yapılacak!

 Sakarya'da Ferizli-Söğütlü arasına yeni yol yapılacak!

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk 'un girişimleri ile Valilik, Eğitim Araştırma Hastanesi ve Korucuk Kampüsüne gitmek için Ferizli-Söğütlü arasında yapılması planla yeni yol projesi 2014 yılı yatırım programına alındı...


ÇALIŞMA BAŞLADI 

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk iki yıl önce Karasu, Kocaali, Söğütlü, Limandere. Darıcayırı, Yuvalıdere, Kurudere, Oıtaköy Belediye Başkanları ile birlikte Güneşoğlu Tesisleri'nde yaptığımız toplantı sonrası Yenikent Bölgesi'ne yeni yol yapımı için karar alındığını hatırlatarak şunları söyledi. Yenikent'te bulunan hastanelere ve resmi kurumlara gitmek için Güneşler Sapağı- Yazlık Köprüsü'nden geçmek zorunda kalıyorduk. Bu mesafede gidip gelmesi ortalama 50 km. Fazla gidip gelmeyi daha aza getirmek için yaptığımız toplantı sonunda aldığımız kararları uygulamak için çalışma başlattık."


2014 YATIRIM PROGRAMINDA

"Başta Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımızla da konuyu paylaştık. Olumlu görüşlerini aldıktan sonrada Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Binali Yıldırım'ı sayın milletvekillerimiz ile birlikte makamında ziyaret edip bilgi vererek proje hayata geçmesi için destek istemiştik. Sayın bakanımızın talimatlarından sonra Ferizli-Söğütlü arasından yeni yolun yapılması için 25 binlik imar planlarına işleterek 2014 yatırım programlarına da alındı, "dedi. 


KAYIP OLMAYACAK

Soğuk 2014 yılı içersinde Ferizli-Söğütlü arasından Camili, Korucuk Karaman'da ki resmi kurumlara daha kestirme gidilmesi için yeni yolunda biran önce projelendirilerek hayata geçmesi için çalışmaları yakından takip edeceklerini ifade ederek şunları söyledi; "Kocaali, Karasu, Ferizli, Söğütlü İlçeleri'nden köylerinden gidip gelmek zorunda olan vatandaşlarımızın ekonomik anlamda ve zaman kaybı olmamasıdır. Bizleri Ferizli-Söğütlü arasında yeni yapılması için yaptığımız çalışmalarda destek veren herkese teşekkür ediyoruz."dedi. 


Bizim Sakarya Gazetesi



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri