25 / 04 / 2024

Şahinbey Sarıt Sosyal Tesisi hizmete girdi!

 Şahinbey Sarıt Sosyal Tesisi hizmete girdi!

Şahinbey Sarıt Sosyal Tesisi hizmete girdi. İlçedeki yatırımlarına son sürat devam eden Şahinbey Belediyesi, Sarıt Sosyal Tesisi'nin açılışını yaptı.


Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu vatandaşa hizmet odaklı çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Şahinbey Belediyesi'nin Sarıt Mahallesi’nde hayata geçirdiği Sarıt Sosyal Tesisini vatandaşların hizmetine açıldı.


Halka Hizmet Hakka Hizmettir

Şahinbey Belediyesi'nde yer alan habere göre, AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, "Şahinbey Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tahmazoğlu’nun yaptıklarına şöyle bir göz atarsak kentsel dönüşüm çalışmalarından, Türkiye’nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkı’na ve Şahinbey Oto Sanayi Sitesi’ne kadar çok önemli hizmetleri bulunuyor. Sarıtta 122. Sosyal tesis hizmete açılıyor ki inşaatı devam edenlerle birlikte bu yılsonuna kadar bu sayının 190 çıkacağını biliyoruz. Bizler 16 yıl önce halka hizmet hakka hizmet düsturu ile yola çıktık. Her zaman vatandaşımızın yanında olarak, onların isteklerini taleplerini dinleyerek, yolumuza devam ettik. Herkese eşit bir şekilde hizmet götürme noktasında çaba sarf ediyoruz. Yerel kalkınmayı temel amaç olarak hedef alıp vatandaşlarımızın yaşam alanlarında da en iyi şartları sunmaya çalışıyoruz.  Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'nun da verdiği destekle Gaziantep'te 2 bin ton arpa ve buğday tohumu dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Burada amacımız en iyi üretimi sağlamak. Çünkü burada sertifikalı tohum dağıtımı yapılıyor. Dağıtılan tohum Türkiye'nin en iyisi ve o yüzden değerinin bilinmesi gerekiyor" diye konuştu.


 


122. Sosyal Tesis

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yapılan sosyal tesiste Sarıt Mahalle sakinlerinin önemli çalışmalar yapacağını belirterek "Sarıt Mahallemiz’e iki güzel şey için bir araya geldik. Hem Sarıt Mahallemize yapmış olduğumuz sosyal tesisimizin açılışını yapacağız ki bu yaptığımız 122. tesisimiz, hem de çiftçilerimize buğday ve arpa tohumu dağıtımını gerçekleştireceğiz. Tesisimizin içerisinde kuran kursu ve mefruşat sınıflarımızın yanı sıra bayanlar ve erkekler için taziye salonlarımız bulunuyor. Tesisimizin Sarıt Mahallemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.