29 / 03 / 2024

Özel Egepol Hastanesi'nin 2014'te kapasitesi yüzde 100 artacak!

Özel Egepol Hastanesi'nin 2014'te kapasitesi yüzde 100 artacak!

Özel Egepol Hastanesi 15 milyon dolarlık yatırımla, birçok yeni branşta hizmet vermeye başlayacak; yenidoğan yoğun bakımında da Ege ve İç Anadolu'nun en büyük özel hastanelerinden biri haline gelecek.


Özel Egepol Hastanesi 15 milyon dolarlık yatırımla, birçok yeni branşta hizmet vermeye başlayacak; yenidoğan yoğun bakımında da Ege ve İç Anadolu'nun en büyük özel hastanelerinden biri haline gelecek. Özel Egepol Hastanesi 15 milyon dolarlık yatırımla, birçok yeni branşta hizmet vermeye başlayacak; yenidoğan yoğun bakımında da Ege ve İç Anadolu'nun en büyük özel hastanelerinden biri haline gelecek.


İnsan ve istihdam kaynaklı

Yeni yatırımla, mevcut 30 olan yenidoğan yoğun bakım yatağı sayısını da 48'e yükselterek, Ege ve İç Anadolu'nun, bu alandaki en büyük özel hastanelerinden biri konumuna geleceklerini kaydeden Nasır, hastanede 75 olan yatak sayısını da 151'e yükselteceklerini vurguladı. 

Yeni yatırımla, sadece yatak sayısı ve teknoloji alanında değil, insan kaynağı ve istihdam anlamında da büyüyeceklerini dile getiren Nasır, kalp damar cerrahisi, nükleer tıp ve patolojiyi de içeren yeni tıbbi birimlerle, İzmir ve Egeliler'e sağlık alanında geniş bir alanda hizmet vereceklerini sözlerine ekledi.



Yeni Asır