26 / 04 / 2024

Osmangazi Hamitler Kapalı Pazar Alanı ne zaman açılacak?

Osmangazi Hamitler Kapalı Pazar Alanı ne zaman açılacak?

Osmangazi Belediyesi tarafından yaptırılan Hamitler Kapalı Pazar Alanı hizmete girmek için gün sayıyor. Peki Osmangazi Hamitler Kapalı Pazar Alanı ne zaman açılacak?


Osmangazi Belediyesi tarafından yaptırılan Hamitler Kapalı Pazar Alanı hizmete girmek için gün sayıyor. İnşaat çalışmaları büyük ölçüde tamamlanan kapalı pazar alanını gezen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Hamitler Kapalı Pazar Alanının bölgedeki yaşam kalitesini arttıracağını söyledi. Pazar yerlerini cadde ve sokak aralarından çıkartıp sağlıklı modern birer yaşam merkezine dönüştüren Osmangazi Belediyesi'nin 7 kapalı pazar alanı projesinden biri olan Hamitler Kapalı Pazar Alanında incelemelerde bulunan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Hamitler Kapalı Pazar Alanını çok yakında hizmete açacaklarını söyleyen Başkan Dündar, "Bu ayın sonunda çalışmaları bitirmeyi planlıyoruz. Şu anda üst örtünün düzenlemesi yapılıyor" dedi. 



OTOPARK ALANLARI DA OLUŞTURULACAK 

Bölgede otopark alanları da oluşturacaklarını açıklayan Başkan Dündar, "Pazar alanımız, Osmangazi'nin gelişen bölgeleri Hamitler, Güneştepe ve Yunuseli Mahallelerine hitap eden önemli bir yatırım olacak. Hamitler, Bursa'yı güzelleştiren, modern mimarinin ve yapılaşmanın uygulandığı örnek bir bölge olarak ortaya çıkıyor. İnşallah bu bölgede uyguladığımız çalışmalar kentsel dönüşüm sürecinde şehir merkezine ve diğer bölgelere de yansıyacak" diye konuştu. 


A Gazete