26 / 04 / 2024

Ordu Ziraat Odası'nın binası 1 milyon liraya mal olacak!

Ordu Ziraat Odası'nın binası 1 milyon liraya mal olacak!

Temeli 3 yıl önce atılan ancak çeşitli sebeplerle uzun süre ara verilen Ordu Ziraat Odası yeni hizmet binası inşaatı yeniden başladı. Hızlı bir çalışmanın gerçekleştirildiği inşaatın temmuz ayında teslim alınacağı belirtildi...


Ordu Ziraat Odası yeni hizmet binası temmuz ayında hizmete girecek.


Temeli 3 yıl önce atılan ancak çeşitli sebeplerle uzun süre ara verilen Ordu Ziraat Odası yeni hizmet binası inşaatı yeniden başladı. Hızlı bir çalışmanın gerçekleştirildiği inşaatın temmuz ayında teslim alınacağı belirtildi. Ordu Ziraat Odası Başkanı Uğur Cörüt, bina yetersizliği sebebiyle 3 ayrı binada hizmet vermek zorunda kaldıklarını belirterek, “Binamızın tamamlanmasıyla birlikte üreticilerimize daha iyi şartlarda ve konforlu bir hizmet sunacağız” dedi.


Bodrum dahil 5 kattan oluşacak olan Ordu Ziraat Odası yeni hizmet binasının giriş katında tarım ürünleri mağazası ve Toprak Tahlil Laboratuvarı bulunacak. İkinci katta Sicil Memurluğu’nun bulunacağı binanın 3. katında tarım danışmanları yer alacak. 4. katı idare birimlerinden oluşacak binanın 5. katında 200 kişilik toplantı salonu ve toplantı odaları bulunacak. İnşaat yaklaşık 1 milyon liraya mal olacak.



Ordu Yorum