27 / 04 / 2024

Onkoloji Kenti yarın açılacak!

Onkoloji Kenti yarın açılacak!

AVRUPA’nın ilk, Türkiye’nin en donanımlı LÖSEV Onkoloji Kenti ve Lösante Hastanesi tamamlandı. Onkoloji Kenti, imkanı olmayan kanser hastalarına hayat olacak. Ankara İncekhastanenin açılışı gerçekleştirilecek.


AVRUPA’nın ilk, Türkiye’nin en donanımlı LÖSEV Onkoloji Kenti ve Lösante Hastanesi tamamlandı. Onkoloji Kenti, imkanı olmayan kanser hastalarına hayat olacak.  Ankara  İncekhastanenin açılışı gerçekleştirilecek. 


Onkoloji Kenti içinde LÖSANTE Çocuk ve Yetişkin Hastanesi, bir okul ve bir de otel bulunuyor. Kanser tedavisinde tıbbi yöntemler kadar, moralin de önemli olduğunun altını çizen LÖSEV, gösteri ve tiyatro salonları ve yüzme havuzu ile kanser hastalarına hayattan soyutlanmadan tedavi hizmeti veriyor. LÖSEV lösemi tedavisinde yüzde 100’lük bir başarı oranını hedefliyor. Lösente, hem çocuk hem de yetişkin lösemi ve kanser hastalarının tedaviye tamamen parasız erişebilecekleri bir hastane olacak. 


LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Üstün Ezer, “Hastanemizi bitirdik ve Türkiye’ye armağan ettik. Şimdi sıra daha büyük tuğlalar koymaya geldi” dedi.



Aydınlık