19 / 04 / 2024

Murat Ülker, Esenler'de Sabri Ülker Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti!

 Murat Ülker, Esenler'de Sabri Ülker Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti!

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, Esenler’i ziyaret etti. Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’nun eşlik ettiği gezide Ülker, babası Sabri Ülker adına açılan Gençlik Merkezi’ni de ziyaret etti.



Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ile birlikte Esenler’i gezdi ve Belediye’nin projelerini yerinde inceledi. Murat Ülker önce Esenler Belediyesi’ne gelerek Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’yu makamında ziyaret etti ve seçimdeki başarısından dolayı tebrik etti. Gezide ikiliye; AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, MÜSİAD eski Başkanı Ömer Bolat, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Genel Koordinatörü Mehmet Çelik, Belediye Başkan Danışmanı Abdullah Aksu da eşlik etti.



Babası adına açılmıştı


Gezinin ilk adresi, Yavuz Selim Mahallesi’nde 2 yıl önce hizmete açılan Sabri Ülker Gençlik Merkezi’ydi. Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüttüğü Yıldız Holding’in katkılarıyla babası Sabri Ülker adına açılan Gençlik Merkezi’ni ziyaret eden Ülker, gençlere yatırım yapmış olmanın kendilerini çok heyecanlandırdığını söyledi. Ziyarette protokol üyelerine Merkez’in faaliyetlerini anlatan kısa bir sinevizyon gösterimi de yapıldı. Göksu burada Ülker’e günün anısına bir tablo hediye etti.



İyilik Kapısı'nı gezdi


Gezinin ikinci adresi, Nenehatun Mahallesi’nde bulunan Esenler Dayanışma ve İyileştirme Merkezi (EDİM) oldu. Esenler’de yaşayan ihtiyaç sahibi yoksul vatandaşların yaşam kalitesinin yükseltilmesi ve yapılan yardımların onlara ulaştırılması amacıyla 2009 yılında açılan Esenler’in İyilik Kapısı’nı gezen Ülker, merkez hakkında Göksu’dan bilgi aldı. Ülker, EDİM’in sosyal belediyecilik anlayışının bir ürünü olduğunu ve böylesi hayır işlerini takdirle karşıladığını belirtti.



Üye kartı oldu


Gezinin son durağı, Esenler Belediyesi Adnan Büyükdeniz Dijital Kütüphanesi’neydi. Protokol üyeleri, Türkiye’deki 250 yayınevinden yaklaşık 13 bin e-kitabın bulunduğu Türkiye'nin ilk yüzde 100 dijital kütüphanesini gezdiler ve öğrencilerle sohbet ettiler. Kütüphane yetkilileri de, Ülker’in kendilerini ziyaret etmesinden duydukları memnuniyeti belirterek, üye kartı verdiler. Yaklaşık 2 saat süren gezinin ardından Ülker, Esenlerliler’in çok misafirperver olduğunu belirterek, müsait olduğu en yakın zamanda ilçeyi tekrar ziyaret etmek istediğini söyledi.