05 / 05 / 2024

Mezitli Stadyumu hizmete açıldı!

 Mezitli Stadyumu hizmete açıldı!

Mezitli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün ortaklaşa yaptığı çalışmada, saha temizlendi ve yürüyüş yolu yapılarak çevre sakinlerinin spor yapmasına olanak sağlandı...



Mersin Mezitli Belediyesi’ne bağlı ekipler, Yeni Mahalle’de bulunan Mezitli Stadyumu’nda bir dizi çalışmalar yaparak çevre sakinlerinin hizmetine açtı.


Mezitli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün ortaklaşa yaptığı çalışmada, saha temizlendi ve yürüyüş yolu yapılarak çevre sakinlerinin spor yapmasına olanak sağlandı. Göreve geldiği günden bu yana Mezitli’de değişime herkesin hazır olmasını bildiren Tarhan, “Halkımızın hayatını kolaylaştıracak ve yaşam şartlarını en üst seviyeye çıkaracak adımları gecikmeden atıyoruz” dedi.


Mezitli'nin her mahallesinde çalışmalara başladıklarını ifade eden Tarhan, "Yeni Mahalle’de bulunan Mezitli Stadyumu’nun halkımızın kullanımına sunacak şekilde çalışmalarımızı yapıyoruz. Yeni Mahalle’de sabah spor yapmak isteyen yurttaşlarımız için yürüyüş yolunu açtık. Sahamızı temizledik. Fitness grubunu da birkaç güne kadar kurarak halkımızın sağlıklı yaşam için spor yapmasına olanak sağlamış olacağız. Stadyumumuzun bakım, onarımı devam edecek. Sahamızda bulunan tribünümüzün de tamiratını yapıyoruz” diye konuştu.



Kırıkhan Olay