25 / 04 / 2024

Meridyen Elite Evleri NB Yapı tarafından yükseliyor!

 Meridyen Elite Evleri NB Yapı tarafından yükseliyor!

Meridyen Elite Evleri NB Yapı tarafından yükseliyor. Hürriyet Kocaeli Gazetesi NB Yapı Meridyen Elite Evleri için bir sayfa ayırdı. Meridyen Elite Evleri hayatınızı renklendirecek yaşam imkanları sunuyor...


Hürriyet Kocaeli Gazetesi NB Yapı Meridyen Elite Evleri için bir sayfa ayırdı. Röportaj aşağıda yer alıyor;




Şirketinizi tanıyabilir miyiz? 

Şirketimiz 40 yıllık tecrübeye sahip, yurtiçinde ve yurtdışında sayısız inşaat projesini başarıyla bitirmiş, sahip olduğu kalite belgeleri ile İSO standartlarında projeler üreten bir firmayız. 


Bugüne kadar şirketiniz kaç projeyi hayata geçirdi. Hayata geçirilen özellikleri neler? 

Bugüne kadar başta İstanbul olmak üzere Bodrum ve Kocaeli'nde sayısız konut projemiz oldu. 

Suudi Arabistan da Stadyum, Bakanlık Binası, Köprü, Okul inşaatı, Libya'da Hastane ve Spor Salonu projelerini başarıyla tamamlayıp ilgili idarelerden takdir belgesi almış bulunmaktayız. 


Yatırım yaparken, projelerinizi hayata geçirirken hangi özellikleri göz önünde bulunduruyorsunuz. Meridyen Elite evlerini seçerken hangi kriterleri göz önünde bulundurdunuz? 

Firmamız prensip olarak kendi arsalarına inşaat yapmayı ilke edinmiş bir firmadır. Halböyle olunca herhangi bir arsa sahibini yapacağımız sıradtşı projeyi kabul ettirme gibi bir zorunluluğumuz kalmıyor. Yatırımlarımızda proje üreteceğimiz arsanın lokasyonu, ana arterlere, alışveriş merkezlerine, sosyal yaşam alanlarına yakınlığını dikkate alarak arsa alımı yapıp projelendiriyoruz. Meridyen Elite projemiz mimari yapısı itibari ile tamamen oval yuvarlak hatlara sahip ancak dairelere girdiğimizde bu ovallikten ve yuvarlak hatlardan eser yok. 


Meridyen elite Evleri projenizden bize biraz bahseder misiniz, ne zaman başlandı, ne zaman bitecek. Satışlara ilgi nasıl? Meridyen Elite'de hangi tip daireler var? Ödeme koşulları ve dairelerin özellikleri neler? 

Projemiz 2013 Haziran itibari ile start aldı. Projeye ilgi beklediğimizin üzerinde gidiyor. Projemizde 1 + 1,2+1 ve 3+1 daireler mevcut. Projemizden daire satın almak isteyen müşterilerimiz için pek çok cazip avantaj mevcut. Projemizde firmamızın güvenilirliği açısından da önemli olan garantörlük unsuru mevcut. Yani projemize özel kredi ve faiz oranlan ile daire satışı yapma yetkisine sahibiz. Konuyla ilgili daha detaylı bilgi edinmek isteyen müşterilerimiz satış ofisinden detayları öğrenebilirler. 


Meridyen Elite evlerini yapmak için seçtiğiniz bu bölgenin artıları nelerdir? 

Bölge her bakımdan gelişmeye açık sosyal ve kültürel olanakları içerisinde barındıran bir bölge. 

Hemen yanı başımızda Maltepe Üniversitesinin temel atmaya hazırlık yapması da bunun en büyük göstergesi. Buna ilave olarak Hilton ve Titanic otellerinin de bu gölgeye getireceği en büyük artılardan. Özetle bölge günden güne gelişen ve bu gelişmeyi hazmedebilecek altyapısı olan çok verimli bir bölge. 


Dairelerinizde ne tip malzemeler kullanıyorsunuz? 

Dairelerimizde A'dan Z'ye her kalemde birinci sınıf malzeme kullanıyoruz. 

Teknik şartnamemize birebir uygun ve 5 yıl malzeme garantili ürünler projemizde mevcut. 


Kocaeli'nde veya başka illerde yeni yatırımlar yapmayı, yeni projeler hayata geçirmeyi düşünüyor musunuz? 

Merkezimiz İstanbul da bulunuyor. 

İstanbulda son yıllarda kentsel dönüşüm yönelik konut projeleri revaçta. Bizde NB Yapı olarak İstanbul'da kentsel dönüşümden payımızı almak için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Sadece kentsel dönüşüm projeleri üretmek adına arazi geliştirmek için bünyemizde özel teknik ekibimiz bulunuyor. 

İlk etapta Gayrettepe de ve bağdat caddesinde butik olma özelliğine sahip 1800 konutluk kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmek için çalışmalarımız ve görüşmelerimiz devam ediyor. 


Vatandaş Ev alırken nelere dikkat etmelidir? 

Ev alırken projeyi yapan firmamızın geçmişi ve devam eden diğer projelerindeki durumu incelenmeli. Firmanın güvenirliliğinin yanında projenin arkasında garantör konumunda bir bankanın olup olmadığı hatta bankaların projeye özel kredi verip vermediği de önemli bir kriter Projenin deprem yönetmeliğine uygun olup olmadığı ve satın ala caklan daire ile ilgili herhangi bir takyidat olup olmadığı araştırılmalıdır. 


Kocaeli'ndeki Konut Sektörü sizce ne durumda? 

Kocaeli'nde çok ciddi bir konut alım potansiyeli görüyoruz. Halk kaliteli ve depreme dayanıklı göze hoş gelen mimarisi olan projeye odaklanabiliyor. Şu anda konut faizlerinin normal seviyelerde olması da sektörü olumlu yönde etkilemekte. 


Hürriyet Kocaeli




Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler