23 / 04 / 2024

Melikgazi'deki 36 bin metrekarelik parkın inşaatı sürüyor!

 Melikgazi'deki 36 bin metrekarelik parkın inşaatı sürüyor!

Memduh Büyükkılıç, Mimarsinan Bölgesindeki Demokrasi Mahallesi TOKİ toplu konut alanında yer alan park inşaatını gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı ve daha kısa sürede bitirilmesi için yapılması gereken çalışmaları değerlendirdi.



Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Mimarsinan Bölgesindeki Demokrasi Mahallesi  TOKİ  toplu konut alanında yer alan park inşaatını gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı ve daha kısa sürede bitirilmesi için yapılması gereken çalışmaları değerlendirdi. 


Melikgazi ilçe sınırları içerisinde 496 büyük öl çekli parkın hizmet verdiğini özellikle bu sıcak yaz akşamların parkların adeta halkın mekânı olduğunu hatırlatanBaşkan Dr.Memduh Büyükkılıç "Mimarsinan Bölgesi Demokrasi Mahallesi TOKİ evlerinde yer alan arsa üzerinde 36000 m2 alanlı çok amaçlı ve büyük ölçekli parkın inşaatı büyük bir hızla devam ediyor. 


Büyük ölçekli ve çok amaçlı bu tesisimiz bu yıl içerisinde tamamlanarak hizmete sunulacaktır. Mahalle gezilerinde semt halkı bizden yol, asfalt, kaldırım istemiyor, mahalleli, aerobik salonu, sosyal ve spor tesisleri ve kapalı havuz istemektedir. Bu talepler belediye çalışmaların hangi seviyede olduğunun en önemli gösterge sidir. Melikgazi de belediye hizmetlerinde seviye çıtası yüksektir. Üstelik Melikgazi ilçenin her yerindedir. Yani ilçenin en ücra köşesi ile merkezdeki hizmetlerin kalitesi ve standardı aynıdır " dedi. 


Bir yıl içerisinde bitirmek üzere ihale edilen büyük ölçekli parkın daha kısa sürede bitirilmesi için inşaatın yapımını üstlenen müteahhitten söz alan Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç,yapımı devam eden parkın içerisinde oturma grupları, kamelyalar, çocuk oyun alanları, açık alan fitnes spor aletleri, gezi ve koşu yolu, pazaryeri ve iş merkezleri bulunduğunu kaydetti. 

Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, bölge halkına hayırlı olması temennisinde bulunarak Park içerisinde yer alacak park mobilya ve spor malzemelerin şimdiden sipariş edildiğini sözlerine ekledi/


Deniz Postası Gazetesi




Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016