26 / 04 / 2024

Manisa Kent Park Ramazan Bayramı'nda hizmete açılacak!

 Manisa Kent Park Ramazan Bayramı'nda hizmete açılacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, incelemelerde bulunduğu Kent Park 'ta Ramazan bayramında açacaklarını müjdeledi, Ergün yaptığı açıklamada "Burası ilimizin marka değerini de artıracak" dedi.



Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Güzelyurt mahallesinde 170 dönümlük alan üzerinde yapımı devam eden Kent Park'ta incelemelerde bulundu. Çalışmalarda sona gelindiğinin altını çizen Başkan Ergün, "Dev oyun parkları, yürüyüş alanları, kafeteryaları, gösteri havuzları ve geniş peyzaj alanıyla burası ilimizin marka değerini artıracak" dedi. Devam eden çalışmalarda eksikliklerin bir an önce giderilmesi talimatını veren Ergün, ailelerin parkta çocuklarıyla keyifli zamanlar geçireceğini kaydetti. Çalışmalarda sona gelindiğini ve makyaj kısmının yapıldığını kaydeden Ergün, Ramazan ayının bitmesiyle birlikte burayı da hizmete açacaklarını ifade etti.


Havuzu sırada

Ergün, spor salonu ve kapalı yüzme havuzu inşaatında incelemelerde bulundu. Uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapabilecek standartlarda kulvarlara sahip bir yüzme havuzunu Manisa'ya kazandırmak istediklerini belirten Ergün, bayramdan sonra spor kompleksinin temelini atacaklarını söyledi. 



Yeni Asır