28 / 03 / 2024

Manavgat İbrahim Sözen Gençlik Merkezi 15 Şubat'ta açılıyor!

Manavgat İbrahim Sözen Gençlik Merkezi 15 Şubat'ta açılıyor!

Antalya'nın Manavgat ilçesi Belediyesi İbrahim Sözen Gençlik Merkezi, 15 Şubat'ta çeşitli etkinliklerle açılacak. Manavgat Çetin Emeç Caddesi’ndeki modern binada hizmet verecek olan merkezin açılışında su balesi gösterileri gerçekleştirilecek....




Antalya'nın Manavgat ilçesi Belediyesi İbrahim Sözen Gençlik Merkezi, 15 Şubat'ta çeşitli etkinliklerle açılacak.


Manavgat Çetin Emeç Caddesi’ndeki modern binada hizmet verecek olan merkezin açılışında su balesi gösterileri gerçekleştirilecek.


Açılış etkinlikleri kapsamında Kenya Akrobasi Grubu'nun sahne alacağı, Fotoğraf Sanatçısı Tevfik Köymen, Betül Yıldız ve Gençlik Merkezi öğrencilerinin eserlerinin yer aldığı serginin açılışının da yapılacağı bildirildi. Etkinlikler kapsamında CHP Grup Başkanvekili Ankara Milletvekili ve YARSAV eski Başkanı Emine Ülker Tarhan'ın da Manavgat halkı ile söyleşide buluşacağı ifade edildi.


Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, tüm vatandaşları İbrahim Sözen Gençlik Merkezi’nin açılış töreni ve etkinliklerine davet ederek,


"Manavgat’ın kültür, sanat, eğitim ve spor hayatına böyle modern bir yapı kazandırdığımız için son derece mutluyuz. Gençlik Merkezi Kompleksi, tüm Manavgat halkınındır" dedi.



Maraş Gündem