28 / 03 / 2024

Kocaeli Sarımeşe'de yeni imar yolları açılıyor!

 Kocaeli Sarımeşe'de yeni imar yolları açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına devam ediyor. Kartepe genelinde uygulama imar planlarının tamamlanması yönünde çalışmalar hız kazanırken tamamlanan bölgelerde ise planlar çerçevesinde yeni imar yollan da açılıyor.



Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Sarımeşe Mahallesinde yeni imar yollarını açarak halkın kullanımına sunmak için çalışmalarını yoğunlaştırdı Kartepe genelinde uygulama imar planlarının tamamlanması yönünde çalışmalar hız kazanırken tamamlanan bölgelerde ise planlar çerçevesinde yeni imar yollan da açılıyor. Bu kapsamda çalışma yapan Kartepe Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ne bağlı ekipler Sarımeşe Mahallesinde imar uygulaması başlatılan yollan loder ve eskavatör yardımıyla açmaya başladı. Ekipler yollara malzeme sererek ve greyderler eşliğinde düzleştirerek imar yollarını kullanıma alacaklar. 


ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ SÜRECEK 

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Kütük Sokağı 150 metre uzunluğunda 12 metre genişliğinde ve Fedakar Sokağı 70 metre uzunluğunda 15 metre genişliğinde yeni imar yollarını açarak ilçe içindeki ulaşıma da yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor. Gelişen ve değişen Kartepe'de yeni imar uygulamalarının yoğun şekilde devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Yeni imar yollarının yapımları ile kent içi trafik ağı genişleyecek. Geleceğin Kartepe sinin temellerini attığımız bu çalışmalar ilçe genelinde uygulama imar planları tamamlanan bölgelerde aralıksız sürecektir" dedi 



Kocaeli Bizim Yaka