25 / 04 / 2024

Kırklareli İnci Dere projesinin ilk etabı bitti!

 Kırklareli İnci Dere projesinin ilk etabı bitti!

Kırklareli Belediyesi tarafından ıslah edilen İnci Dere projesinin ilk etabı tamamlandı. Hattın atık su arıtma tesislerine kadar götürüldüğü belirtilirken, Devlet Su İşleri Müdürlüğü'nce dere ıslah çalışmalarının da en kısa zamanda başlayacağı kaydedildi.




Kırklareli Belediyesi tarafından ıslah edilen İnci Dere projesinin ilk etabı tamamlandı.


Atık su kolektör hattının yapıldığı İnci Deresi'nde başlayan projenin ilk etabının tamamlandığı açıklandı. Hattın atık su arıtma tesislerine kadar götürüldüğü belirtilirken, Devlet Su İşleri Müdürlüğü'nce dere ıslah çalışmalarının da en kısa zamanda başlayacağı kaydedildi.


Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, atık suların kolektör hattına alınması için İnci Deresi boyunca çalışmaların sona erdiğini, Kırklareli Belediyesi Atık Su Arıtma Tesislerine kadar hattın götürüldüğünü dile getirdi.


Çalışmaların ardından insanların güzel vakit geçireceği alanların oluşturulacağını ifade eden Başkan Çağlayan, "İnci Dere Projesi birinci etap çalışmaları tamamlandı. Çalışmalar sonunda atık sular kolektör hattı çalışması ile İnci Deresine artık akmayacak. Devlet Su İşleri 112. Şube Müdürlüğü’nce ıslah çalışmasının en kısa zamanda başlayacağını düşünüyorum. Bu çalışmaların ardından insanların güzel bir vakit geçireceği alanlar yaratılacaktır. Önemli bir projenin Kırklareli’ne kazandırılmasından dolayı son derece mutluyum" açıklamasında bulundu.



Pirsus Haber