25 / 04 / 2024

Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi açıldı!

Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi açıldı!

Ant Yapı'nın 10 bin metrekare inşaat alanı ile gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesi Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi hizmete açıldı. Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi, Üsküdar Belediyesi tarafından tasarlandı...



Ant Yapı'nın 10 bin metrekare inşaat alanı ile gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesi Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi hizmete açıldı. Açılışla ilgili olarak konuşan Ant Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Okay, kuruldukları günden bugüne kadar sosyal sorumluluk projelerinin içinde yer almaktan her zaman mutluluk duyduklarını ifade etti. 


3 AYRI FONKSİYONU VAR 


Ant Yapı'nın inşaatını üstlendiği sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi, Üsküdar Belediyesi tarafından tasarlandı. Bölgede yaşayan yoğun nüfusun kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayan yaşam merkezinin içinde, Semt Kültür Merkezi, Semt Etüd Merkezi ve Havuz ve Fitness Merkezi olmak üzere 3 ayrı fonksiyonu bulunduruyor. 6 katlı yaşam merkezi, salon, yüzme havuzu, fitness salonları, derslik, el sanatları odaları ve satış mağazasının yanı sıra kapalı otopark, restaurant ve Boğaz manzaralı teras, belediye işletmesinde Üsküdarlılar'ın hizmetine sunuluyor. 



Sabah Gazetesi