18 / 05 / 2024

Kilis Sosyal Bilimler Lisesi inşaat çalışmaları devam ediyor!

Kilis Sosyal Bilimler Lisesi inşaat çalışmaları devam ediyor!

Emniyet Müdürü Mehmet Akpınar ve İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Arslan'ın da hazır bulunduğu gezi ve incelemelerde inşaat alanını inceleyen Kilis Valisi Süleyman Tapsız, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Arslan'a talimatlarda bulundu...


Kilis Valisi Süleyman Tapsız, inşaatı devam eden Sosyal Bilimler Lisesi'nde gezi ve incelemelerde bulundu.


Emniyet Müdürü Mehmet Akpınar ve İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Arslan'ın da hazır bulunduğu gezi ve incelemelerde inşaat alanını inceleyen Vali Tapsız, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Arslan'a talimatlarda bulundu.


Sosyal Bilimler Lisesi inşaatının hızla devam ettiğini belirten Vali Tapsız, "Hayırsever vatandaşımız Harika Mübeccel Yavaşça tarafından 800 bin TL bağış ile Sosyal Bilimler Lisesi yapılmak üzere, 10 Mart 2012 tarihinde protokol imzalanmıştır. İnşaata Temmuz 2012'de başlanmış ve Aralık 2012'de kaba inşaatı tamamlanmıştır. İnşaatın tamamlanması için Milli Eğitim Bakanlığı'ndan 1 milyon 147 bin 495 TL ödenek gönderilmiştir" dedi.


Vali Tapsız konuşmasında Sosyal Bilimler Lisesi Kapalı Spor Salonu'nun 15 Ağustos 2013 tarihinde tamamlandığını belirterek, "Sosyal Bilimler Lisesi'nin 200 kişilik öğrenci pansiyon yapımı 11 Mart 2014'te bitirilecek ve yeni gelen ödenekle birlikte Kilis'imiz kendine yakışan bir Sosyal Bilimler Lisesi kompleksine sahip olacaktır" diye konuştu. 


Doğu Rehberi