02 / 05 / 2024

Karaman Sarıveliler'e konutlar ve modern iş merkezi yapılacak!

Karaman Sarıveliler'e konutlar ve modern iş merkezi yapılacak!

İlçede Sarıveliler Belediyesi Fen İşleri İş Merkezi ve Konut inşaatı çalışması kapsamında, Merkez mahallesi Cumhuriyet caddesi üzerinde bulunan eski belediye hizmet binasını yıkarak hafriyat çalışmasını tamamladı...


Karaman’ın Sarıveliler İlçesinde Belediye, İş Merkezi ve yeni konut binası yapmaya hazırlanıyor.


İlçede Sarıveliler Belediyesi Fen İşleri İş Merkezi ve Konut inşaatı çalışması kapsamında, Merkez mahallesi Cumhuriyet caddesi üzerinde bulunan eski belediye hizmet binasını yıkarak hafriyat çalışmasını tamamladı.

İlçenin her türlü ihtiyacını giderecek çok amaçlı, 6413 m² alan üzerine inşa edilecek, bodrum +8 kat olarak tasarlanmış olan Sarıveliler'in çehresini değiştirecek iş merkezi ve konut projesi çalışması tamamlanmış olup, proje üzerinden kat irtifakı kurularak satışa çıkartılacaktır. Konutların satışından sonra, en kısa sürede ihaleye çıkılarak Sarıveliler’e yeni iş merkezi ve konutlar kazandırılacak.


İş merkezinde 1 adet 658 m² market, 5 adet dükkan her biri 66 m² , 1 adet 100 m² toplantı salonu ile 4 adet 1+1 her biri 60 m², 20 adet 2+1 her biri 100 m², 5 adet 3+1 her biri 121 m² daireden oluşmakta olup, yerden ısıtma sistemi uygulanıyor.


Yapılan projenin bitirilmesi ile birlikte Sarıveliler'in bambaşka bir hüviyete bürüneceğini dile getiren Belediye Başkanı Hayri SAmur, projenin en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş özgün bir proje olduğunu vurguladı. Belediye hizmet binası, fen işleri binası, yol, altyapı, asfalt, içme suyu ve sulama suyu gibi diğer belediye hizmetlerini ’de büyük bir kararlılıkla Sarıveliler'in ihtiyaçları doğrultusunda ilçeye kazandırıldığını belirten Belediye Başkanı Samur;

"Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar, bütün hemşehrilerimizin geleceğe umutla bakmasını ve bir memnuniyet içerisinde yaşamasını arzulayarak çalıştık ve çalışıyoruz. Projelerimizi hayata geçirirken bu süreçte halkımızı hep yanımızda gördük. Son yıllarda Sarıveliler, belediyecilik hizmetleri bakımından daha yaşanılabilir çağdaş, modern, huzur ve güven dolu bir kent olma yolunda büyük ivme kazandı. Yaptığımız hizmetler hemşehrilerimiz tarafından takdir ediliyor olması ve diğer belediyeler tarafından örnek alınıyor olması doğru yolda olduğumuzun göstergesidir. Yaz demeden kış demeden hep çalıştık. Sarıveliler'de el atılmadık yer bırakmadık." dedi.


Karaman'da Uyanış



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri