30 / 04 / 2024

Karaağaç Belediyesi Hızlı Tren'in önünü açtı!

 Karaağaç Belediyesi Hızlı Tren'in önünü açtı!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları'nın Halkalı - Kapıkule arası Hızlı Tren Projesi'nin Karaağaç Bölgesi'ni ilgilendiren kısmın imar uygulamaları tamamlanarak, Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel tarafından imzalandı...


Kapıkule-Halkalı Hızlı Tren Projesi'nin Karaağaç'ı ilgilendiren kısmın imar uygulama çalışmalarının tamamlandığını ve imzadan geçtiğini belirten Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, Hızlı Tren Projesi kapsamında Karaağaç'ta Gümrükleme Sahası'nın planlandığını belirterek, "Hızlı Tren Projesi'nin hayata geçmesi ile birlikte Halkalı-Karaağaç arası 35 dakikaya inecek ve Karaağaç'ta Gümrükleme Sahası oluşturulacak. Bu da Karaağaç ve bölgenin gelişimini olumlu yönde etkileyecek" ifadesini kullandı. 


İSTANBUL İLE TAM ENTEGRE OLUNACAK 


Hızlı Tren Projesi'nin başta Karaağaç ve Çerkezköy olmak üzere bölge ekonomisine çok büyük katma değer katacağını, refahın artacağını, iş sahasının artacağını ve bölgenin İstanbul ile tam entegre olacağını belirten Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, "İnşallah Hızlı Tren Projesi'nin ihalesi biran önce yapılır ve çalışmalara start verilir" temennisinde bulundu. 


Çerkezköy Gazetesi