04 / 05 / 2024

Güzelce Meydanı Projesinin yapımına başlandı!

 Güzelce Meydanı Projesinin yapımına başlandı!

Güzelce Meydan Projesi ’nin yapımına başlanması için İSKİ’nin gerekli altyapı çalışmalarını tamamlaması gerektiğini belirten orhan Kotan, Akgün’ün devreye girmesinin ardından İSKİ yetkililerinin bölgede fizibilite yaptıklarını söyledi.



Büyükçekmece Belediyesi’nin Güzelce Meydanı’nı çağdaş bir görünüme kavuşturacak Meydan Projesi’nin yapımına başlanması için İSKİ’nin gerekli altyapı çalışmalarını tamamlaması gerektiğini belirten Kotan, Akgün’ün devreye girmesinin ardından İSKİ yetkililerinin bölgede fizibilite yaptıklarını söyledi. Önümüzdeki süreçte Güzelce’nin meydanına kavuşacağı bilgisini, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’den aldığını söyleyen Kotan şöyle konuştu.


"Yol Çalışmaları De​vam Ediyor"


“Güzelce’de altyapı sorununu uzun süre yaşadık. Ancak Büyükçekmece Belediyesi’nin hizmet alanına girmemizin ardından yoğun bir altyapı çalışması gerçekleştirildi. Bunun ardından asfaltlama ve tretuvar çalışmaları başlatıldı. Yoğurthane Caddesi’ndeki çalışma tamamlandı. Esinel Caddesi’nin bir bölümü bitirildi ve çalışma devam ediyor. Bunların haricinde kaldırım ve tretuvar çalışmaları da aynı zamanda devam ediyor.


Büyükçekmece Belediyesi