28 / 03 / 2024

Gebze Tatlıkuyu Vadisi açıldı!

 Gebze Tatlıkuyu Vadisi açıldı!

Gebze’nin en büyük Parkı özelliğini taşıyan 370 Bin metrekare alana sahip Tatlıkuyu Vadisi Mesire alanı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun katılımıyla vatandaşın hizmetine açıldı.



Gebze’nin en büyük Parkı özelliğini taşıyan 370 Bin metrekare alana sahip Tatlıkuyu Vadisi Mesire alanı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun katılımıyla vatandaşın hizmetine açıldı. Mesire alanında gerçekleştirilen programa Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur,Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker,Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci,Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak,Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar katıldı. Gelen misafirlere çeşitli ikramların gerçekleştirildiği tanıtım programı piknik havasında geçti.



VAADLERİMİZİN HEPSİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK


Gebze’nin Seka Park’ı olarak adlandırılan Tatlıkuyu Vadisi Mesire alanı açılışında Konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ‘’ Göreve geldiğimizden bu yana söylediğimiz bütün vaatleri gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Sizler de bunları görüp bizi destekliyorsunuz. Tatlıkuyu Vadisi Gebzemiz’e hayırlı olsun,Güle Güle kullanın burası artık sizin’’ dedi.


BURASI GEBZEMİZE HEDİYEMİZ


Tatlıkuyu Vadisi ve Mesire Alanı’nın açılışında konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ‘’ Gebze halkı her zaman en iyisini hak ediyor. Buraya ilk geldiğimizde bomboş bir araziydi, Park ve Bahçeler Dairemizin yoğun çalışmaları sonucunda bu güzel mesire alanını Gebze’mize kazandırdık. Burası Gebze Halkımıza hediyemizdir ama bundan sonrası sizlere emanet sizler buraya geleceksiniz ve buraya iyi bakacaksınız. Hepimize Hayırlı Uğurlu Olsun’’ dedi.



370 BİN METREKARE ALAN


TÜBİTAK ve D-130 Karayolu arasında bulunan 370 bin metrekarelik vadi, Gebze’nin Sekapark’ı olacak. Vadinin bir ucu Ahmet Pembegüllü Caddesi’ne diğer ucu da Eskihisar Feribot Yolu’na uzanıyor. Gebze’nin güneyinde yer alan vadiye yeni yapılan Dr. Zeki Acar Caddesi üzerinden ulaşılabiliyor.



SPOR KOMPLEKSİ


Parkın ortasında bir de spor komplesi yer alıyor. Futbol, basketbol ve tenis sahalarının yer aldığı kompleks, piknikten sonra enerji harcamak için vazgeçilmez bir yer olacak. Parkın bir bölümünde mangal yapılabilecek. Kamelyalarla donatılan parkta barbeküler de bulunacak. Park 24 saat hizmet verecek. Parktan vatandaşların gece de faydalanabilmeleri için 6 projektörlü 28 adet aydınlatma direği dikildi.


OYUN KOMPLEKSLERİ


Parkın içerinde oyun kompleksleri de yer alacak. Dev parkta yürüyüş yolları yaş gruplarına göre çocuk oyun alanları bulunacak. Parka ayrıca engelli oyun grubu ve spor aletleri de kurulacak. Parkta dinlenme alanları da yer alacak. Parkta birde etkinlik alanı bulunuyor. Anfi şeklindeki etkinlik alanı konser tiyatro gibi aktivitelerin gerçekleşmesini sağlayacak. Parkın dört ayrı yerinde 75’er araçlık otopark da yer alıyor.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi





Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri