20 / 04 / 2024

Gaziantep Yamaçtepe'de 80 bin vatandaş yaşayacak!

Gaziantep Yamaçtepe'de 80 bin vatandaş yaşayacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Yamaçtepe'de sosyal tesisleri, camisi, okulu, yeşil alanları ve donatılarıyla imar planlaması yaptıklarını vurguladı. İmara açılan Yamaçtepe'de 80 bin vatandaş yaşayacak.


Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Yamaçtepe'yi imara açıyor. Yamaçtepe'de sosyal tesisleri, camisi, okulu, yeşil alanları ve donatılarıyla imar planlaması yaptıklarını vurgulayan Şahin, "Bu çalışma meclisimize geldi ve bunun takibini yapacağız. Şehrimize ve Yamaçtepe'yi bekleyen bütün hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun diyorum." dedi.


Verdiği sözün arkasında durmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Şahin, "Yamaçtepe konusunda iki şey önemli. Birincisi verdiğin sözün arkasında durmak, ikincisi bu şehrin konut ihtiyacı için sürekli imar mastır planına bu gözle bakmak. Yamaçtepe bu konuda bizim için ilk. Bu bakış açısıyla daha fazla imar alanı ve konut üretmeye devam edeceğiz. 80 bin kişinin yasayabileceği bir alan olacak inşallah. Çok güzel bir planlama yapıldı ve herkesin içine sinebilecek bir planlama oldu, şimdiden herkese hayırlı uğurlu olsun." dileğinde bulundu. Şahin, Yamaçtepe'nin imar planının en kısa zamanda meclise geleceğini sözlerine ekledi.


Günboyu