01 / 05 / 2024

Fatma Özgirgin, Edremit Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atandı!

 Fatma Özgirgin, Edremit Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atandı!

Belediye Başkanı Kamil Saka tarafından daha önce Başkan Yardımcılığına atanan Mehmet Ertaş'ın ardından İnşaat Mühendisi Fatma Özgirgin'de yeni Başkan Yardımcısı olarak görevine başladı.



Edremit Belediyesinde Cumhuriyet Halk Parti'li Meclis Üyesi İnşaat Mühendisi Fatma Özgirgin, Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atandı. Kendisini bu göreve getiren Başkan Saka'ya teşekkür etti.


Belediye Başkanı Kamil Saka tarafından daha önce Başkan Yardımcılığına atanan Mehmet Ertaş'ın ardından İnşaat Mühendisi Fatma Özgirgin'de yeni Başkan Yardımcısı olarak görevine başladı. Kendisini bu göreve getiren Başkan Saka'ya teşekkür eden Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Özgirgin, aldığı sorumluluğun bilince olduğunu belirterek "Edremit'imizi çağdaş ve marka bir kent haline getirebilmek için Belediye Başkanımız Kamil Saka öncülüğünde yurttaşlarımıza daha iyi hizmet edebilmek için mücadele edeceğiz" dedi. Edremit Belediyesinin CHP'li Meclis Üyesi Fatma Özgirgin, Belediye Başkanı Kamil Saka tarafından Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atandı. 


Fatma Özgirgin,1987 yılında başladığı ve 22 yıl aralıksız görev yaptığı Güre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nden 2013 yılında emekli olarak siyasete girdi. CHP Edremit Kadın Kolları'nda 2 yıl görev alan Başkan Yardımcısı Fatma Özgirgin, 30 Mart 2014 tarihinde yapılan seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Edremit Belediye Meclisi ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi üyeliğine seçildi. Halen Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyeliğini de sürdürüyor.