27 / 04 / 2024

Esenyurt İmam Şafii Camii hizmete açıldı!

 Esenyurt İmam Şafii Camii hizmete açıldı!

İncirtepe Mahallesi Kiptaş 5'nci etap konutlarının yanı başında inşa edilen İmam Şafi Camisinin açılış töreni dualar okunarak yapıldı. Esenyurt'ta yapımı tamamlanan İmam Şafii Camii, cami cemaati ve yüzlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşti...



Esenyurt'ta yapımı tamamlanan İmam Şafii Camii, cami cemaati ve yüzlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. İncirtepe Mahallesi Kiptaş 5'nci etap konutlarının yanı başında inşa edilen İmam Şafi Camisinin açılış töreni dualar okunarak yapıldı. 


Törene, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile birlikte AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


Esenyurt Belediyesi tarafından İcirtepe Mahallesi'nde yapımı tamamlanan İmam Şafii Camii, Esenyurt'ta ibadete yeni açılan 40'ncı camisi oldu. Modern mimarisiyle dikkat çeken İmam Şafi Camii, 2 bin metrekare alan üzerinde kuruldu. Camide 750 kişi aynı anda ibadet edebilecek. İmam Şafi Camii'nin yapımında destek olan Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım'a Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından plaket takdim edildi. 


"SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM" 


Daha fazla camiye ve okul ihtiyaçlarının olduğunu dile getiren Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, "Vatandaşımızın dini ve manevi dünyasına hizmet, eğitim ihtiyacına hizmet ederek Esenyurt'ta her alanda bir hizmet ağı kurduk. Sadece yol, park, kültür merkezi ve alt yapı hizmetleri yetmiyor. İnsanlarımızın çok daha farklı ihtiyaçları oluşuyor. Bu ihtiyaçları da gidermeye çalışıyoruz. Geçmişte böyle hizmetler yapıldığı zaman hemen dava açılıyordu. Çünkü milletin ihtiyacının, sıkıntısının onlar için bir önemi yoktu. Fakat biz yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Çünkü vatandaşın ihtiyacı, derdi bizi yakından ilgilendiriyor. Cami çok önemli, halkımızın imece usulü ile gelir toplamasıyia uzun yılları alan camii ihtiyaçları giderilemiyor. Yasalar ve imkanlar dahilinde yöneticiler olarak biz vatandaşımız için bu eksikleri tamamlıyoruz. Halkımızın ihtiyaçlarına, 'siz isteyin biz yapalım' düşüncesiyle binlerce hizmet projesini sunmaya devam ediyoruz" dedi. 


Kaymakam Ekrem İnci ise, Esenyurt'ta her hafta yeni bir açılış yapıldığını söyleyerek, halkın ihtiyaçları yönünde bu açılışların devam edeceğini söyledi. Kaymakam İnci, "Böyle ibadethanelerin ve diğer tüm hizmetlerin yapımına vesile olan Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu'na ve herkese teşekkür ediyorum" dedi. 


"MİLLETİMİZİN HUZURU İÇİN GEREKENİ YAPIYORUZ" 


AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık ise, "Türkiye gelişiyor ve ilerliyor. Bu ilerlemede emeği geçen herkese, bilhassa bu halkımıza çok teşekkür ediyorum. Büyük sıkıntılardan geçtik. İnşallah çok güzel günlere ulaşacağız ve daha da güzel olacağına inanıyorum. Camilerimiz, okullarımız, yollarımız, yaşam alanlarımız ve evimizde ailemizle huzurumuz güzel olacaktır. Tüm çabalarımız bunun içindir. Milletimizin bize verdiği güç ile elimizden geldiğince gerekeni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Çünkü ülkemizi idare eden, sözleri ile yaşayışı arasında hiçbir farklılık olmayan adam gibi bir adam var. 0 insan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır" dedi. 


Haber Vaktim




Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler