28 / 03 / 2024

Esenkent Kavşağı açılıyor!

 Esenkent Kavşağı açılıyor!

Esenkent Kavşağı; hafta sonu Türk Pop müziğinin usta sesi Rafet El Roman’ın konseri ile açılıyor. Esenkent Kavşağı açılış programının sunumunu ise ünlü sunucu İkbal Gürpınar yapacak...


Değişimin yeni adresi Esenyurt, prestij caddeleri, üst geçitleri, köprüleri, parke ve asfalt yolları, yeni kavşakları ile yol alıyor. 


Kısa süre önce yapımına başlanan Esenkent Kavşağı; hafta sonu Türk Pop müziğinin usta sesi Rafet El Roman’ın konseri ile açılıyor. Esenkent Kavşağı açılış programının sunumunu ise ünlü sunucu İkbal Gürpınar yapacak. 


Esenyurt, Avcılar, Başakşehir, Hadımköy ve Edirne istikametlerine giriş ve çıkış kolaylığı sağlayacak olan Esenkent Kavşağı trafik yoğunluğunu da rahatlatacak modern kavşaklar arasında yerini alacak.


Esenyurt-Esenkent Tem Kavşağı; 4 şeritli 7,2 km yol, 120 bin m² asfalt yol, 5 adet üst geçit köprüsü, 2 adet otoban giriş-çıkış gişeleri, 2 adet otoban gişe kontrol binası, yağmur suyu drenaj hattı çalışması, doğalgaz hattı çalışması ve aydınlatmalı olarak inşa edilmiştir.