16 / 04 / 2024

Esatpaşa ve Örnek mahallesinin tapu sorunu çözülecek!

Esatpaşa ve Örnek mahallesinin tapu sorunu çözülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu Örnek mahallesinde Ataşehirlilerle buluştu. Bakan Güllüce, "Esatpaşa ve Örnek mahallesinin tapu sorununu çözeceğiz" diyerek müjde verdi...


Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve  AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu Örnek mahallesinde Ataşehirlilerle buluştu. 


Ataşehir’in kronik hale gelen tapu, imar ve mülkiyet sorunlarını istişare etmek düzenlenen toplantıya, İlçe Başkanı Naim Yağcı, Kadın Kolları Başkanı Pınar Hacıbektaşoğlu, Gençlik Koları Başkanı Mustafa Kiraz ve  çok sayıda partili katıldı.


AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu yaptığı konuşmada, “Ataşehir 2008 yılında kurulmuş bir ilçedir. Dolayısıyla sorunlu bölgelerden oluşmuş bir ilçedir. 5 yıllık CHP belediyesinde bırakın sorunları çözmeyi üstüne sorunlar eklenmiş bir ilçedir. İnşallah  bizim dönemimizde Ataşehir haketiği hizmeti alacaktır. Örnek, Esatpaşa, Yeni Çamlıca, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallerinin imar, tapu ve mülkiyet sorununu; İçerenköy’ün yeşil alan sorununu 30 Mart sonrası AK Parti Ataşehir Belediyesi olarak, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş ve Çevre-Şehircilik  Bakanımız Sayın İdris Güllüce ile el ele vererek çözeceğim. Yeni dönemde Ataşehir’in kaybedilmiş 5 yılını telafi edecek  ve birikmiş bütün sorunlarını çözeceğiz.”


Daha sonra söz alan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, “Nimetullah Topu bey inşallah 1 nisan günü Ataşehir belediye başkanımız olacak. Ben bir koordinatör olarak, yetkimde olsa da olmasa da; bakanlığıma bağlı olsa da olmasa da,  Ataşehir’in her sorunu için alnımın son terine kadar koşturacağıma söz veriyorum. Biz sizlerin aranızdan çıktık. En alt kültürden, okula yürüyerek giden insanların arasından çıktık. Sizi en iyi biz biliriz. Sorununuz çözülecekse sadece biz çözeriz. Ben yapamayacağını hiçbir yerde söylemeyen bir insanım. Bana hiç kimse diyemez ki sen şu işi söz verdin de yapmadım. Ama yapacağım dersem de yaparım. Bi taraf olunacaksa, biz sizden yana oluruz. Toki’nin, müteahhitin şunun bunun yanında değil sizin yanınızda oluruz. Fikirtepe'yi hepiniz biliyorsunuz. Kangren olmuş bir yerdi. Günlerce çalıştık ve bir noktaya geldik. Aynı şeyi burası için söylüyorum. Esatpaşa ve Örnek mahallesinin tapu sorununu çözeceğim. Ben söz verirsem yaparım. Uğraşırız, didiniriz, çaba sarfederiz. Hüner yapamayacağın şeyi konuşmamaktır. Hüner yapacağın işi konuşmaktır. Biz ikinciyi yapacağız” diye konuştu.