25 / 04 / 2024

Erzincan Buğday Meydanı Yenileme Projesi bitti!

Erzincan Buğday Meydanı Yenileme Projesi bitti!

Erzincan Belediyesi kentsel dönüşüm ve rehabilitasyon çalışmaları kapsamın da yürüttüğü Erzincan’ın en eski alış veriş merkezlerinden biri olan Buğday Meydanı Yenileme Projesi tamamlandı ve iş yerlerinin kuraları çekildi...



Erzincan Belediyesi kentsel dönüşüm ve rehabilitasyon çalışmaları kapsamın da yürüttüğü Erzincan’ın en eski alış veriş merkezlerinden biri olan Buğday Meydanı Yenileme Projesi tamamlandı ve iş yerlerinin kuraları çekildi. 


Kura Çekimi esnasında bir konuşma yapan Osman Terzioğlu “Uzun süredir yürüttüğümüz çalışmalar neticesinde bir projeyi daha tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu alanda ilk başta dört pist varken, 2013 yılı Mayıs ayında başlayan ilk çalışma ile bu pistleri birleştirdik. Ortadan geçen dört adet yolu kaldırarak pistin etrafındaki yolu genişlettik. İkinci aşamada pistin üzerine 36 işyeri, 4 köylü pisti inşa ettik. Buğday Meydanı şehrimize yakışır bir kimlikle Erzincan'ın en eski ve geleneksel alışveriş merkezi olarak yeniden dizayn edildi. Biz yürüttüğümüz her projede olduğu gibi bu projeyi de bölge esnafı ile, projeden etkilenecek ve yararlanacak kişiler ile birlikte şekillendirdik ve bu gün ise bölge esnafımızın hijyenik şartlarda satış yapabileceği dükkanların kura çekimini gerçekleştiriyoruz. Erzincan'ımıza ve esnafımıza hayırlı olsun.”dedi.Konuşmanın ardından kuralar çekildi yeni iş yerleri hak sahiplerine dağıtıldı.



Haber Erciş





Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler