25 / 04 / 2024

Erkan Özkan: Biz yerinde kentsel dönüşümden yanayız!

 Erkan Özkan: Biz yerinde kentsel dönüşümden yanayız!

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Erkan Özkan, Binali Yıldırım'ın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesinin İzmir için çok büyük bir şans olduğunu söyledi...



AK Parti Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Erkan Özkan, Binali Yıldırım'ın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesinin İzmir için çok büyük bir şans olduğunu söyledi. Erkan Özkan, "Sayın Başbakanımızın, Ulaştırma Bakam Binali Yıldırım'ın adım açıklaması, İzmir'de çok büyük heyecan yarattı. İnanıyorum ki AK Parti belediyeciliği İzmir'de Binali Yıldmm'la fark yaratacaktır" dedi. 


AK Parti'ye Bayraklı'da ihtiyaç duyulduğunu belirten Erkan Özkan, Bayraklıların kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalarda AK Parti'ye güvendiklerini ifade etti. Bayraklı Belediyesi'nin kentsel dönüşüm ile ilgili vatandaşın beklentilerine cevap veremediğini aktaran Özkan, "AK Parti Bayraklı aday adayı olarak yerinde kentsel dönüşümden yanayım. Bizim kentsel dönüşüm projemizin formülü yerinde dönüşüm. Binalar yenilenecek ama kimse mahallesini terk etmek zorunda kalmayacak. 

Mahalle hayatı aynen korunacak" dedi. 


'Bayraklı Belediyesine talibiz' Gecekonduların seçim dönemlerinde siyaset malzemesi yapıldığını ifade eden Özkan, "Size tapu vereceğiz, mülk sahibi olacaksınız denildi. Buralardaki rant büyüdü. Günümüzde yeni bil" göçü kaldıramayacak bu insanların da ranttan payını alması lazım. Bu insanların beklentisi hiçbir şekilde parasal değil. Yaşamlarını burada devam ettirmek istiyorlar. Bölgelerinin dönüştürülmesini ama kendilerine yine buradan bir ev verilmesini bekliyorlar" diye konuştu. Özkan sözlerini şöyle sürdürdü: "Burada yeni mahalleler, komşuluklar oluştu. 


Bu insanların yaşam dengesini bozmaya, insanları dağıtmaya kimsenin hakkı yok. Birine rant kazandn*mak ve elindeki gücü kullanarak bilini bir yere göndermek en kolay şeydir. Biz bunu çözmek için Bayraklı'da vatandaşlarımızı kucaklamak için Bayraklı'ya talibiz." 



Yeni Asır




Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri