29 / 03 / 2024

Elazığ'a elektromekanik katlı otopark yapılacak!

Elazığ'a elektromekanik katlı otopark yapılacak!

Yapımına başlanan ve 4 üniteden oluşan 48 araçlık elektromekanik katlı otopark, haziran ayı sonunda hizmete sunulacak. Az alanda işlevsel özelliğe sahip elektromekanik çok katlı otoparklar, kentsel gelişime önemli katkı sağlayacak.


Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ın 'Marka Şehir Elazığ için Çözüm Planları' arasında yer alan elektromekanik katlı otoparkların ilki, Salı Pazarı'nda kuruluyor.


Yapımına başlanan ve 4 üniteden oluşan 48 araçlık elektromekanik katlı otopark, haziran ayı sonunda hizmete sunulacak.


Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, şehrin otopark sorununa pratik çözüm sağlayacak olan elektromekanik katlı otopark kurulum çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Yanılmaz, seçim vaatleri arasında yer alan elektromekanik katlı otoparkları hayata geçirdiklerini ifade ederek, "Elektromekanik otoparkların ilkini burada kuruyoruz. 4 ünite ve 48 araçlık elektromekanik katlı otoparkımızı bu ayın sonunda hizmete sunacağız. Bu çalışma hem estetik, hem görsellik, hem de teknik olarak Elazığ'a kazandırdığımız en güzel projelerimizden bir olacaktır" diye konuştu.


Az alanda işlevsel özelliğe sahip elektromekanik çok katlı otoparklar, kentsel gelişime önemli katkı sağlayacak. Her türlü emniyet ve güvenlik sistemine sahip olan elektromekanik otoparklar, portatif yapıları sayesinde hem kısa sürede inşa edilebiliyor, hem de istenilen noktaya taşınabiliyor.


TOKİ Haber



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016