25 / 04 / 2024

Düzce'de tapular teslim edildi!

 Düzce'de tapular teslim edildi!

Düzce Belediyesi’nin 2018 yılı faaliyet raporuna göre, Düzce’nin deprem kuşağında bulunması ve riskli zemine sahip olması nedeniyle Konuralp’te bina kat irtifakı 40 kattan 8 kata düşürüldü...


Düzce Belediyesi bir yıl içerisinde imkanları doğrultusunda halkın ihtiyaçlarını gidermek için gece gündüz çalıştı. Düzce Belediyesi’nin 2018 yılı faaliyet raporu yayınlandı.


İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından Düzce’nin deprem kuşağında bulunması ve riskli zemine sahip olması nedeniyle Konuralp’te bina kat irtifakı 40 kattan 8 kata düşürüldü. 


Düzce Damla Gazetesi'nde yer alan habere göre, 18. madde uygulaması kapsamında parselasyon yapılan birçok mahallede tapuları hak sahiplerine teslim edildi. Düzce’yi çepe çevre saran çevre yollarında kamulaştırma işlemlerine devam ediliyor. Kamulaştırmalar bittikçe yeni çevre yolları açılıyor. 


Beyköy, Azmimilli, Darıcı, Çay, Ağa Mahalleleri ile Nezih Tütüncüoğlu ve Ela Bahriye Oral Bulvarlarını birbirine bağlayacak olan Güney çevre yolunun kamulaştırma çalışması tamamlandı. Şehrin Güneyinde oluşturulan yeni güzergah sayesinde şehir içi ve D100 üzerinde trafik yoğunluğunun önemli derecede azalacağı planlanıyor.


Belediye tarafından Cumhuriyet Mahallesinde inşa edilen çok amaçlı Katlı Pazaryeri ve Sosyal Yaşam merkezini hizmete açılarak, pazarcı esnafına daha rahat bir ortam oluşturuldu. Ayrıca Cedidiye Camii önünde bulunan çay bahçesinin, meydanın tarihine uygun şekilde yeniden yapılandırmak için proje hazırlandı.






Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri