18 / 05 / 2024

Bilecik İl Özel İdaresi yeni yerine taşınacak!

 Bilecik İl Özel İdaresi yeni yerine taşınacak!

İl Genel Meclis Başkanı Hasan Hüseyin Çelik, Bilecik Küçük Sanayi Bölgesi'nin arkasında bulunan PTT'nin 4 dönümlük arsası ve Telekom'un eski ambar binasının bulunduğu 15 dönümlük arazinin idare tarafından alındığını söyledi...



Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan İl Genel Meclis Başkanı Hasan Hüseyin Çelik, mevcut İl Özel İdare binasının şehrin ortasında kaldığını ve başka bir yere nakli için çalışmalar yapıldığını kaydetti. Çelik, "Şuan içinde bulunduğumuz İl Özel İdare binasının bulunduğu 40 dönümlük arazinin şehrin ortası olarak belirlendi. Dolayısıyla bu bölgede, iş makinelerinin trafiği aksatması ve birtakım hizmetlerin yürütülmesi zorlaştı. Bilecik Küçük Sanayi Bölgesi'nin arkasında bulunan PTT'nin 4 dönümlük arsası ve Telekom'un eski ambar binasının bulunduğu 15 dönümlük araziyi İl Özel İdaresi olarak satın aldık. Buraya yeni İl Özel İdare binasını ve iş makineleri için park alanını yapmayı planlıyoruz. Bu ancak 2014 yılının sonuna kadar yapılabilir" dedi.


Öte yandan mevcut İl Özel İdare binasının yerinin de kuruma gelir sağlayacak bir alışveriş merkezi haline dönüştürüleceği öğrenildi.


Doğu Rehberi