24 / 04 / 2024

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı yapı denetçileriyle toplandı!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı yapı denetçileriyle toplandı!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, kentteki mimar, mühendis ve yapı denetim ile asansör firmaları yetkilileriyle Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde toplandı. Yağcı, kentteki binalarda uygulanması gereken çevre düzenlemeleri, dış mantolama sistemleri ve asansör güvenliği konularında bilgi alışverişinde bulundu.


Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, kentteki mimar, mühendis ve yapı denetim ile asansör firmaları yetkilileriyle bir araya geldi. Yağcı, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda, kentteki binalarda uygulanması gereken çevre düzenlemeleri, dış mantolama sistemleri ve asansör güvenliği konularında bilgi alışverişinde bulundu. 


İnsan sağlığı ve güvenliğinin taşıdığı öneme değinen Yağcı, şöyle konuştu: "Binaların yalıtımı konusunun gerekliliği ile inşaat çalışmalarındaki görüntü ve ses kirliliğini azaltmaya yönelik kararlar aldık. Çok önem verdiğimiz iş sağlığı ve güvenliği konularını da detaylıca ele aldığımız toplantıda ayrıca asansör güvenliğinin arttırılması noktasında nelerin yapılması gerektiği konularında görüş alışverişinde bulunduk. Belirttiğim gibi şehrimizdeki teknik heyet ve yapı denetim yetkilileri söz konusu tüm başlıklarla ilgilenirken, belediye olarak bu konudaki gelişme ve çalışmaları yakından takip edeceğiz."


Anayurt