29 / 04 / 2024

Bayraklı'daki semt merkezleri 27'ye yükseldi!

Bayraklı'daki semt merkezleri 27'ye yükseldi!

Yeni hizmete giren iki semt merkezi ile sayının 27 'ye ulaştığını kaydeden Başkan Hasan Karabağ, " Bugün semt merkezi bulunmayan mahallelerimizdeki merkezlerin açılışlarını gerçekleştiriyoruz." dedi



Bayraklı Belediyesi 23 mahallesine birden semt merkezi açarak, bir ilki daha gerçekleştirdi. Osmangazi ve Postacılar semt merkezlerinin açılışında konuşan Başkan Hasan Karabağ, "Şikayetler, sosyal yardım, burs, dershane ve yardım gibi müracaatlar alınacak. 12 kişi bir araya geldiğinde kurs açacağız. Semt merkezlerinin belediye şubesi gibi düşünün ve sahip çıkın" dedi. 

Osmangazi ve Postacılar semt merkezilerinin açılışları kalabalık vatandaş topluluğu önünde gerçekleşti. Yeni hizmete giren iki semt merkezi ile sayının 27'ye ulaştığını kaydeden Başkan Karabağ, "Bugün semt merkezi bulunmayan mahallelerimizdeki merkezlerin açılışlarını gerçekleştiriyoruz. Osmangazi Semt Merkezi'ni diğerlerinden ayıran bir özellik daha var. Burada yapılacak düzenleme ile nikah da kıyılabilecek" dedi.


Anında kurs açacağız

Postacılar Semt Merkezi açılışında konuşan Başkan Karabağ, "Diğer semt merkezlerinde olduğu gibi burada da şikayetler, sosyal yardım, burs, dershane ve yardım gibi müracaatlar alınacak. 12 kişi bir araya geldiğinde kurs açacağız. Her yıl bin 500 bayana el işi kursu veriyoruz. Belediyemiz Postacılar halkının hizmetinde olacak" diye konuştu.


Yeni Asır