28 / 03 / 2024

Atatürk Havalimanı'nın yerine millet bahçesi yapılacak!

Atatürk Havalimanı'nın yerine millet bahçesi yapılacak!

Atatürk Havalimanı'nın yerine millet bahçesi yapılması planlanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Biz, çevreciyiz ve bugüne kadar biz diktiğimiz ağaçlarla milyarlarca ağaçlarla nam salmış bir iktidarız. Atatürk Havalimanı ile bazı illerdeki eski stadları 'millet bahçesi' haline getireceğiz" dedi.


Sözcü gazetesinde yer alan haber egöre, Erdoğan, “Yarın seçim beyannamemizi açıklamak suretiyle, beyanname içerisinde ne var ne yok, tüm vatandaşlarımıza anlatacağız.” diye konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam saatlerinde bazı açıklamalar yaptı. 



ATATÜRK HAVALİMANI MİLLET BAHÇESİ OLACAK


Cumhurbaşkanı Erdoğan Atatürk Havalimanı’yla ilgili olarak, “Biz, çevreciyiz ve bugüne kadar biz diktiğimiz ağaçlarla milyarlarca ağaçlarla nam salmış bir iktidarız. Şimdi yeni bir adım daha atacağız, o da şu; bazı illerimizde ‘Millet Bahçeleri’ kuracağız. Atatürk Havalimanı ile bazı illerdeki eski stadları ‘millet bahçesi’ haline getireceğiz. Şehrin merkezinde istiyoruz ki böyle bir millet bahçesi olsun. Halkım, cumhurbaşkanlığı görevini ikinci defa şahsıma verirse ben inanıyorum ki güçlü bir parlamento ile beraber verecektir” diye konuştu.



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı