25 / 04 / 2024

Aksu prestij caddesi yarın törenle açılacak!

 Aksu prestij caddesi yarın törenle açılacak!

Aksu' ya prestij caddesi yapılıyor. Büyükşehir Belediyesi, Aksu İsmail Oğan Caddesi 'ni yeniden düzenleyerek, prestij caddesi haline getiriyor. Cadde yenilenen yüzüyle yarın törenle hizmete açılacak.



Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Aksulu vatandaşların isteği üzerine İsmail Oğan Caddesi'ni Aksu'ya yakışır hale getiriyor. İlçe merkezindeki 1200 metre uzunluğundaki caddenin kaldırımlan mineral tabakalı yeni taşlarla kaplanıyor. Bulvarın doğu ve batı kaldırımlarında yürütülen çalışmalarda 30x30 santimetre ve 10x10 santimetre ölçülerinde kumlanmış mineral tabakalı parke taşlan kullanılıyor. Gri, kırmızı ve antrasit renklerindeki yeni kaldırım taşlan görüntüsüyle vatandaşların ve esnafının beğenisini topluyor. 


KEYİF ALINACAK 


Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Aksululann yürürken büyük bir keyif alacaklan prestij bir cadde oluşturduklarını belirterek yapılan çalışmalarla ilgili şu bilgileri verdi: "İsmail Oğan Caddesi'ni öncelikle imar planlarına uygun olarak genişlettik. Caddede yağmur suyu drenaj hattı kurduk, içme suyu hatlarını yeniledik. TEDAŞ ile görüşerek güzel bir cadde aydınlatması yaptık. Engelli rampalan ve oluklu takip taşlan engelsiz bir cadde yarattık. Kaldııımlannı güzel görünümlü mineral tabakalı taşlarla kaplarken, asfaltını da sil baştan yeniledik. Caddenin orta reftijüne ve kaldırımlarına güzel bir peyzaj uygulaması yapıyoruz. Caddeye kent mobilyaları koyacağız. Cadde girişinde var olan parkı da yeniden düzenliyoruz. Buraya bir de mııhtarevi yerleştireceğiz."


Antalya Gazete Bir