20 / 04 / 2024

Akçadağ Devlet Hastanesi yeni binası hizmete girdi!

Akçadağ Devlet Hastanesi yeni binası hizmete girdi!

Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Akçadağ Devlet Hastanesi yeni binasında hizmete başladı. Hastanelerinin tüm odalarının nitelikli hasta odaları konumunda olduğu ve 25 yataklı olarak hizmet verdiği belirtildi.


Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Akçadağ Devlet Hastanesi yeni binasında hizmete başladı. Hastanenin 25 yataklı olarak hizmet verdiği belirtildi.


Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Akçadağ Devlet Hastanesi yeni binasında hizmete başladı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, hastanelerinin tüm odalarının nitelikli hasta odaları konumunda olduğu ve 25 yataklı olarak hizmet verdiği belirtildi. Açıklamanın devamında, “İç hastalıkları, çocuk sağlığı ve hastalıkları, kadın hastalıkları ve doğum, genel cerrahi ve anestezi branşlarında 5 uzman hekimle, 2 diş hekimi, bir diyetisyen ve acil serviste 4 pratisyen hekimle birlikte halkımıza sağlık hizmeti sunmaktayız. Yeni hizmet binamızda dijital röntgen, USG gibi görüntüleme hizmetlerinin yanı sıra laboratuvar hizmetleri ve 5 yataklı hemodiyaliz servisimizde mevcuttur” denildi.


Milliyet