24 / 04 / 2024

AGT Store, Menemen'de açıldı!

AGT Store, Menemen'de açıldı!

Dünyanın en büyük ahşap mobilya bileşenleri üreticilerinden AGT bünyesinde yer alan Türkiye'nin ilk "Ahşap ihtisas marketi" AGT Store, İstanbul ve Antalya'dan sonra üçüncü marketini İzmir'in Menemen ilçesinde açtı.


Dünyanın en büyük ahşap mobilya bileşenleri üreticilerinden AGT bünyesinde yer alan Türkiye'nin ilk "Ahşap ihtisas marketi" AGT Store, İstanbul ve Antalya'dan sonra üçüncü marketini İzmir'in Menemen ilçesinde açtı. Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ve Evim Şahane programıyla bilinan Mimar Selim Yuhay'ın da açılışına katıldığı AGT Store'da kapı, panel, profil, boykapak, ahşap kompozitdeck, kompozit tezgah, lambri ve süpürgelik gibi ürün grupları showroom konseptinde bir araya getirildi. 


"Türkiye'de bir ilk" 

AGT Store'un üçüncüsünü Ege'nin incisi İzmir'de açmaktan memnuniyet duyduklarını belirten AGT Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Hulusi Söylemez, AGT Store'un Türkiye'nin ilk "ahşap ihtisas marketi" olduğunu söyledi. Söylemez, "AGT Store, AGT mobilya bileşenleriyle, sektör profesyonellerine endüstriyel çözüm ortaklığı sunan ahşap ihtisas marketi olarak hizmet veriyor. Ahşap mobilya bileşenleriyle neler yapılabileceğini ve özgün tasarımlı ahşap mobilya uygulamalarıyla gösteren AGT Store, bu anlamda Türkiye'de ilk ve tek olma özelliği taşıyor. 'Ahşap İhtisas Marketi' olarak konumlandırdığımız AGT Store, sektör profesyonelleri ve nihai tüketiciler arasında bir köprü görevi görerek yarı mamül ahşap ürünlerin bir araya geldiği benzersiz ve rakipsiz organizasyon olma özelliği taşıyor" dedi. Söylemez, İzmir ve Ege'nin kendileri için büyük önem taşıdığını da dile getirdi.



Yeni Asır