28 / 03 / 2024

Abdullah Çalışkan: Seyhan’ın her tarafına eşit hizmet vereceğiz!

 Abdullah Çalışkan: Seyhan’ın her tarafına eşit hizmet vereceğiz!

MHP Seyhan Belediye başkan adayı Abdullah Çalışkan, Güney Seyhan’daki mahalle ve köylere yaptığı ziyarette büyük ilgi gördü. Esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştiren Çalışkan, 771 bin Seyhanlıya eşit ve adil hizmet vereceğini dile getirdi...



Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye başkan adayı Abdullah Çalışkan, Güney Seyhan’daki mahalle ve köylere yaptığı ziyarette büyük ilgi gördü. Esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştiren Çalışkan, 771 bin Seyhanlıya eşit ve adil hizmet vereceğini dile getirdi. 


İlk olarak Hadırlı Mahallesine gelen Çalışkan ile MHP Büyükşehir Belediye başkan adayı Hüseyin Sözlü, MHP İl Başkanı Mustafa İzgioğlu ve meclis üyeleri vatandaşlarla kahvaltı yaptı. Daha sonra esnafı ve evleri ziyaret eden Sözlü ve Çalışkan sıcak ilgiyle karşılaştılar. Vatandaşla sohbet eden Sözlü ve Çalışkan, 30 Mart seçiminin değişimin başlangıcı olacağını vurguladı. Sözlü daha sonra kendi programına devam ederken Çalışkan ise Yalmanlı köyüne geçti.


Köyde zılgıtlarla karşılanan Çalışkan, vatandaşlarla tek tek tokalaşarak hal hatır sordu. Burada konuşan MHP İl Başkanı Mustafa İzgioğlu “30 Mart seçimleri yerel seçim olarak görülebilir. Ancak bu seçimde Türkiye’nin bekasını oylayacağız. Ya Türkiye’nin bölünmesine göz yumacağız ya da bunları sandığa gömeceğiz.” dedi. 


Seyhan adayı Çalışkan ise Seyhan’daki kadroların MHP’nin 2015’te Türkiye’nin partisi olabilmesi için temel oluşturduğunu ifade ederek, “Meclis üyelerimizle Seyhan’ın makus talihini değiştireceğiz. Bugüne kadar sizler eşit hizmet alamadınız. Bizim size en büyük vaadimiz, eşit ve adil hizmettir. Seyhan’ın tüm kesimlerine eşit hizmet götüreceğiz.” diye konuştu.


Köylüoğlu, Koyuncu ve Karayuflu, Mürseloğlu köylerini de ziyaret eden Çalışkan’a buralarda da sosyal adalet vurgusu yaptı. Karayusuflu köy meydanında miting yapan Çalışkan, burada AKP’den ayrılarak MHP saflarına katılanlara da rozet taktı. 


 

Bugün