10 / 05 / 2024

Kent Neriva'da metrekaresi 2 bin 250 TL'ye!

Kent Neriva'da metrekaresi 2 bin 250 TL'ye!

Fuzul Yapı'nın önemli projelerinden biri olan Kent Neriva'da 2+1'den 6+1'e kadar farklı daireler bulmak mümkün. 24 saat kamera kontrol sistemiyle güvenliğin had safhada olduğu Kent Neriva, metronun yanında olması sebebiyle de Başakşehir'in yeni gözdesi...


Dünya standartlarında birçok projeyi hayata geçiren Fuzul Yapı şimdi de 83 daire ve 29 mağazadan oluşan Kent Neriva'yı sakinleriyle buluşturacak. 2+1'den 6+1'e seçenekleri, 339 araçlık otoparkı ve sosyal donatılarıyla konforlu bir hayat sunan Kent Neriva, metro durağının hemen yanı başında bulunuyor. Beklentilerin ötesinde bir hayat alanı sunan Kent Neriva, yeşil alanlarıyla da doğayla iç içe bir dünya sunuyor. Başakşehir'in çevresindeki birçok projeden hem kalite hem de şerefiye olarak kendini ön plana çıkaran bu projede zemin etütlerinden depreme uygun temel sistemlerine, yangın söndürme sistemlerinden yangın merdiveni ve yangın sensörüne, dış cepheden daire içi malzemesine kadar her ayrıntıda konfor var.

DOSTLARINIZI DİLEDİĞİNİZ GİBİ AĞIRLAYIN
 
24 saat kamerayla kontrol sistemi, hayatınıza sürekli huzur katmak için evinizle site girişi ve site güvenliği arasında iletişim kurarak kapı otomatiğini kumanda etmek elinizde. Kent Neriva'da dostlarınızla dilediğiniz gibi kaliteli zaman geçirmek elinizde, isterseniz sosyal tesislerin olanaklarından faydalanarak hayatın tekdüzeliğinden kurtulun, isterseniz hafta sonu dostlarınıza vereceğiniz brunch davetlerinizle seçkin günlerin kapılarını aralayın.  Ama hepsinden önemlisi de Kent Neriva, çocuklara güvende ve (mutlu bir ortam sunuyor.

HER DAİREYE 2-4 ARABALIK OTOPARK

Cadde mağazalarıyla daha da zenginleştirilmiş lüks konut projesi Kent Neriva'nın, ana arter Halkalı Caddesi'ne 150 metre cepheli olması ulaşımı kolaylaştırırken, projenin şerefiyesini bir o kadar artıran birçok özelliği ve lüks yaşam alanlarıyla bölgenin en gözde projesi olmaya aday. Bölgede proje öncesinde yapılan araştırmalar sonucunda ortaya çıkan sonuçlar hem oturum hem de yatırım amaçlı tercihler, Kent Neriva'ya çok az sayıda kişinin sahip olabileceği gerçeğini gösteriyor.

Kent Neriva'nın bir başka özelliği de sakinlerini trafik ve park sorunundan kurtarması. Çünkü Kent Neriva'da her daireye 2 ila 4 araçlık otopark alanı tahsis ediliyor. Böylece otopark çilesinden uzakta konuklarınızı dilediğiniz gibi ağırlayabileceksiniz.

Kent Neriva'da konutların metrekare fiyatı 2 bin 250 TL.
Dünya

http://www.kentneriva.com/

http://www.fuzul.com.tr/

0 212 487 50 00

Projeden görüntüler için tıklayınız