28 / 04 / 2024

Kelebekler Vadisi'nde faiz oranları düştü! 850 bin TL'ye! 120 ay 0,78 faizle! 1394 TL kazançla!

Kelebekler Vadisi'nde faiz oranları düştü! 850 bin TL'ye! 120 ay 0,78 faizle! 1394 TL kazançla!

Kelebekler Vadisi'nde kaçırılmayacak bir fırsat sunuluyor. 12 ve 24 ay gibi kısa süreli vadelendirme için sıfır olarak uygulanan vade oranı 120 ay için sadece yüzde 0,78 olarak uygulanıyor. Bu sayede ayda 1.394 TL kazanç sağlanıyor...


Müstakil, bahçeli ve konforlu bir yaşama geçmek isteyen, ancak faiz oranlarının son dönemlerdeki artışı nedeniyle bu kararını erteleyenlere müjde! Mimart Yapı, Bahçeşehir'de inşaa ettiği Kelebekler Vadisi'nde kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Kelebekler Vadisi projesine özel olarak anlaşmalı bankadan sunulan çok özel vade oranları şaşırtıcı derecede avantajlı. 12 ve 24 ay gibi kısa süreli vadelendirme için sıfır olarak uygulanan vade oranı, orta vadede 60 ay için yüzde 0,61, 72 ay için yüzde 0,68 ve uzun vadeli kredi imkanından faydalanmak isteyenlere ise 120 ay için sadece yüzde 0,78'lik bir oran uygulanan projede, yüksek faiz oranlarına göre büyük bir avantaj oluşturuluyor.

Kaliteli bir yaşama uygun ödeme koşulları ile sahip olabileceğiniz projede, 324 metrekare müstakil villaların fiyatı 850.000TL'den başlıyor.. 850.000TL'lik villada, piyasada normalde uygulanan yüzde 1,10 civarındaki vade oranından 120 ay için kullanılan 637.500TL'lik kredide aylık taksitler 9.594 TL iken, anlaşmalı bankadan Mimart Yapı'ya özel sunulan vade oranı ile taksit tutarı 8.200 TL'ye düşüyor. Aylık kazanç 1.394TL ve 120 ay sonundaki toplam avantaj ise 167.280TL'dir.

Geçtiğimiz günlerde villa ve dairelerin teslimlerine başlanan Kelebekler Vadisi'nde, az sayıdaki villalardan birine sahip olabilme fırsatını kaçırmak istemeyenler projenin satış ofisine yoğun ziyaretlerde bulunmaya şimdiden başladılar bile.
Lüks ve prestijli bir villada oturmak, değerli bir yatırım yapmak istiyorsanız, Kelebekler Vadisi Bahçeşehir, çok özel vade oranları ve farklı ödeme alternatifleri ile sizi bekliyor…

Daire ve C tipi ikiz villaların satışlarının tamamlandığı projede, 31 Ekim'e kadar 324 metrekare müstakil villalar  850.000TL'den başlayan fiyatlarla satışta….


Proje Detayları;
1- Yüksek bloklardan ve şehir kalabalığından sıkılanlar için Kelebekler Vadisi güvenli, huzurlu ve keyifli bir yaşam alanı sunuyor. Ispartakule gişelerine 8 dakika mesafede yer alan proje, hem günlük hayatta ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü sosyal donanıma bir adım mesafede, hem de şehrin karmaşasından ve gürültüsünden uzak olmanızı sağlıyor.

2- İki amfi tiyatronun sırt sırta vermiş şekli olarak tasarlanan benzersiz yapısıyla Kelebekler Vadisi'nde her evin kendine özel bir manzarası var. Oldukça geniş bir bakış açısı elde etmenizi sağlayan bu detay, görsel olarak sizi tamamen özgür kılıyor.

3- Evlerin %68'inin bahçe kullanımına sahip olması ve projenin %84'ünün açık alanlardan oluşması toprağa basarak yaşamayı, doğa ile iç içe olmayı sevenler için bulunmaz bir fırsat sunuyor. Projede her evde balkon mevcut, villa ve bahçe katı daireleri ise ayrıca teras alanlarına sahip.

4- Projenin ilerlemesi ve yaz aylarında teslim edilecek olması ile satış fiyatlarında da artış gözleniyor. Proje gün geçtikçe değer kazanıyor.

5- Kelebekler Vadisi'nin size sunduğu bu çok özel yaşama kavuşmanız için ödeme koşulları da yine sizi rahatlatacak şekilde düşünülmüş. . Türk Ekonomi Bankası (TEB),İŞBANKASI ve ŞEKERBANK projeye özel kredi imknı sağlıyor.

6- Ahşap detaylarla süslenmiş dış cephe mimarisi, konfor ve estetiği bir arada bulmanızı sağlayacak daire içi planlamaları, kaliteli malzeme seçimi ve profesyonel detay çözümlemeleri ile Kelebekler Vadisi görenleri kendisine hayran bırakıyor.

7- Projenin ağırlıklı olarak aileler tarafından tercih edilmesi ve sadece 166 konuttan oluşması özlenen komşuluk ilişkilerinin ön plana çıkmasına olanak sağlıyor.

8- Açık yüzme havuzları, tenis kortu, mini futbol sahası, basketbol-voleybol sahası, yürüyüş ve dinlenme alanları, fitness salonu gibi aktivite alanları projede yaşayanları dolu dolu bir sosyal hayata davet ederken çocuklar da unutulmamış: çocuk oyun alanları ve çocuk yüzme havuzları gibi detaylar onların da keyifli vakit geçirebilmeleri için planlanmış durumda.

9- Deprem güvenliği için radye temel uygulanan projede, aile güvenliğiniz için güvenlik duvarları, 24 saat kontrollü tek giriş-çıkış noktası, güvenlik personeli ve güvenlik otomosyon sistemleri gibi tüm detaylar düşünülmüş durumda. Hem araç güvenliği, hem de çocukların site içinde güvenle hareket etmeleri için villalara ait 2'şer adet, dairelere ait 1'er adet otopark imknı ve misafir araçlar için ek otopark imkanı bulunmakta.


Detaylı bilgi için www.kelebeklervadisi.com.tr adresinden projenin web sitesini ziyaret edebilir,
212 440 07 07 numaralı telefondan satış ofisine ulaşabilirsiniz. Proje hakkında bilgi almak ve örnek villayı ziyaret etmek isteyenler için satış ofisi haftanın 7 günü 10.00 – 19.30 saatleri arasında hizmet veriyor.

212 440 07 07

www.kelebeklervadisi.com.tr


Kelebekler Vadisi'nden görüntüler için tıklayınız...