19 / 04 / 2024

Kelebekler Vadisi'nde ay sonu teslimler başlıyor! Yüzde 9 peşinatla! Yüzde 15 indirimle!

Kelebekler Vadisi'nde ay sonu teslimler başlıyor! Yüzde 9 peşinatla! Yüzde 15 indirimle!

Mimart Yapı bu ay, Kelebekler Vadisi projesinin en gözde villalarını yüzde 15 İndirim ve yüzde 9 Peşinat fırsatıyla satışa sundu… Proje kapsamında konutların fiyatları 750 bin TL'den başlıyor. Villaların teslimatları 30 Ağustos tarihinde gerçekleştirilece


Kelebekler Vadisi'nde, site sakinlerini karşılamak için hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken, Mimart Yapı bu ay,projenin en gözde villalarını yüzde 15 İndirim ve yüzde 9 Peşinat fırsatıyla satışa sundu… Az sayıda villa için geçerli olan  kampanya, bu yaz villa hayatına geçmek isteyenler için eşsiz bir fırsat sunuyor... Proje kapsamında konutların teslimatları 30 Ağustos günü gerçekleştirilecek.

Bu yazı, bahçelerinde keyifle geçirmek isteyenlerin mutlaka uğraması gereken adres Kelebekler Vadisi Bahçeşehir…Sahip olduğu 200-376 metrekare arası bahçeleriyle çocuklu ailelere güvenli,sakinlik arayan yeşil severlere de huzurlu bir yaşam vaat ediyor…
Ağustos  ayında yüzde 15 İndirim ve yüzde 9 Peşinat kampanyasını açıklayan Mimart Yapı,projenin sağladığı prestijli yaşamın yanında, daha teslimleri başlamadan değerlenen konutların, ev sahiplerine yaşattığı avantajın da altını özellikle çiziyor…Proje her geçen gün yakınına konumlanan yeni katma değerlerle,ciddi bir yatırım kimliği kazanıyor…

Daire satışları tamamlanan projede 324 metrekare ikiz villalar 750 bin TL, 324 metrekare müstakil villalar 850 bin TL ve 371metrekare müstakil villalar ise 1 milyon 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta….

Proje Detayları;
1- Yüksek bloklardan ve şehir kalabalığından sıkılanlar için Kelebekler Vadisi güvenli, huzurlu ve keyifli bir yaşam alanı sunuyor. Ispartakule gişelerine 8 dakika mesafede yer alan proje, hem günlük hayatta ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü sosyal donanıma bir adım mesafede, hem de şehrin karmaşasından ve gürültüsünden uzak olmanızı sağlıyor. 

2- İki amfi tiyatronun sırt sırta vermiş şekli olarak tasarlanan benzersiz yapısıyla Kelebekler Vadisi'nde her evin kendine özel bir manzarası var. Oldukça geniş bir bakış açısı elde etmenizi sağlayan bu detay, görsel olarak sizi tamamen özgür kılıyor.

3- Evlerin yüzde 68'inin bahçe kullanımına sahip olması ve projenin yüzde 84'ünün açık alanlardan oluşması toprağa basarak yaşamayı, doğa ile iç içe olmayı sevenler için bulunmaz bir fırsat sunuyor. Projede her evde balkon mevcut, villa ve bahçe katı daireleri ise ayrıca teras alanlarına sahip.

4- Projenin ilerlemesi ve yaz aylarında teslim edilecek olması ile satış fiyatlarında da artış gözleniyor. Proje gün geçtikçe değer kazanıyor.

5- Kelebekler Vadisi'nin size sunduğu bu çok özel yaşama kavuşmanız için ödeme koşulları da yine sizi rahatlatacak şekilde düşünülmüş. . Türk Ekonomi Bankası (TEB),İŞBANKASI ve ŞEKERBANK projeye özel kredi imkânı sağlıyor.

6- Ahşap detaylarla süslenmiş dış cephe mimarisi, konfor ve estetiği bir arada bulmanızı sağlayacak daire içi planlamaları, kaliteli malzeme seçimi ve profesyonel detay çözümlemeleri ile Kelebekler Vadisi görenleri kendisine hayran bırakıyor.

7- Projenin ağırlıklı olarak aileler tarafından tercih edilmesi ve sadece 166 konuttan oluşması özlenen komşuluk ilişkilerinin ön plana çıkmasına olanak sağlıyor.

8- Açık yüzme havuzları, tenis kortu, mini futbol sahası, basketbol-voleybol sahası, yürüyüş ve dinlenme alanları, fitness salonu gibi aktivite alanları projede yaşayanları dolu dolu bir sosyal hayata davet ederken çocuklar da unutulmamış: çocuk oyun alanları ve çocuk yüzme havuzları gibi detaylar onların da keyifli vakit geçirebilmeleri için planlanmış durumda.

9- Deprem güvenliği için radye temel uygulanan projede, aile güvenliğiniz için güvenlik duvarları, 24 saat kontrollü tek giriş-çıkış noktası, güvenlik personeli ve güvenlik otomosyon sistemleri gibi tüm detaylar düşünülmüş durumda. Hem araç güvenliği, hem de çocukların site içinde güvenle hareket etmeleri için villalara ait 2'şer adet, dairelere ait 1'er adet otopark imkânı ve misafir araçlar için ek otopark imkanı bulunmakta.

Detaylı bilgi için www.kelebeklervadisi.com.tr adresinden projenin web sitesini ziyaret edebilir,
440 07 07 numaralı telefondan satış ofisine ulaşabilirsiniz. Proje hakkında bilgi almak ve örnek villayı ziyaret etmek isteyenler için satış ofisi haftanın 7 günü 09.00 – 19.30 saatleri arasında hizmet veriyor.

Kelebekler Vadisi'nden görüntüler için tıklayınız...

 


Kübra Genç/Emlakkulisi.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri