29 / 04 / 2024

Kelebekia Premium Konut Projesi, satışa çıktı! 185 bin 500 TL'ye!

Kelebekia Premium Konut Projesi, satışa çıktı! 185 bin 500 TL'ye!

Sinpaş Yapı'dan 13 bin 500 metrekare arazi üzerinde yüzde 85'i renkli peyzaj alanlarından oluşan butik bir proje; Kelebekia Premium. 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçeneklerin yer aldığı projede fiyatlar 185 bin 500 TL ile 527 bin TL arasında değişiklik göst


Sinpaş Yapı, Sancaktepe bölgesindeki butik proje Kelebekia Premium'a start verdi. 13 bin 500 metrekarelik alanda az katlı blokları, proje alanının yüzde 85'ini kaplayan biyolojik göleti ve geniş peyzaj alanlarıyla dikkat çeken Kelebekia Premium'da fiyatlar 185 bin 500 TL'den başlıyor. Proje kapsamında toplam 106 konut yer alıyor. Yüzde 35'i tamamlanan projenin Aralık 2012'de tamamlanması planlanıyor.

İstanbul Sancaktepe'de 440 konutluk Kelebekia projesinin satışına ve inşasına devam eden Sinpaş Yapı, bu projenin yanı başında 106 konutluk Kelebekia Premium projesinin satışına başladı. Butik bir proje olan Kelebekia Premium, arazinin yüzde 85'ini kaplayan yeşil alanları ve 7 parçadan oluşan biyolojik göleti ile dikkat çekiyor.

13 bin 500 metrekarelik arazi üzerine projelendirilen Kelebekia Premium, butik bir proje olarak hayata geçirildi. Projede henüz tanıtıma başlamadan dairelerin yüzde 35'inin satıldı.

70 metrekare ile 188 metrekare arasında değişen farklı büyüklükteki konutlar her ihtiyaca hitap ediyor. 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçeneklerin yer aldığı projede konutların fiyatları 185 bin 500 TL ile 527 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Kelebekia Premium projesinde konut bedelinin yüzde 25'i peşin, geri kalan yüzde 75'lik kısmı için uygun faiz oranları ile banka kredisi kullanılarak ödeme imkanı sunuyor. Sadece 106 konutun yer aldığı projemizde ayrıca peşin ödemelerde yüzde 10 indirim avantajımız da yer alıyor.

Sinpaş Yapı olarak ana temasının ‘su' olduğu konsept projeler geliştirdiklerine değinen Ahmet Çelik, “Yaprak” şeklinde tasarlanan 7 parçalı biyolojik bir gölet ve yeşil alanların yer alacağı Kelebekia Premium ile ilgili “Peyzaj ile bütünlük taşıyan yaprak şeklindeki biyolojik gölet, bir yandan ekolojik yapıyı koruyan çevreci bir özellik taşırken, diğer yandan da doğanın enerjisini ve pozitifliğini yansıtacak. Hiç bir kimyasala gerek duymadan, kendi kendini temizleyecek olan biyolojik göletin 160 metrekareden oluşan en büyük parçası projede açık havuz olarak kullanılacak” diye konuştu. 

Ahmet Çelik, projede biyolojik gölet kadar yetişkinler ve çocuklar için oluşturulan kapalı yüzme havuzunun da dikkat çektiğini vurgulayarak, “Ayrıca göl kenarında seyir ve dinlenme terasları, yürüyüş ve koşu parkurları yer alıyor. Kapalı havuz ve dinlenme terasının panaromik manzarası, biyolojik havuzu ve göleti görüyor” dedi

Kelebekia Premium, sadece 106 konuttan oluşmasına karşın büyük konut projelerin sunduğu sosyal donatıların tümüne sahip. Folium Club ile projede her bireyin ihtiyaçlarını karşılayacak zengin sosyal imkanlar yer alıyor.  Tüm site sakinlerine sağlıklı ve aktif bir yaşam sunan 150 metrekare kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, 160 metrekare açık yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, jakuzi, buhar odası, şok duş,  street ball, squash alanı, revir odası, cafe, market alanı, eğitim ve seminer bölümleri Folium Club içerisinde yer alan bölümlerden bazıları.

Doğa ile iç içe bir yaşam sunan Kelebekia Premium projesinde ayrıca, yaprak formundaki biyolojik gölet kenarında seyir ve dinlenme terasları, havuz kenarında güneşlenme alanları, havuz kenarı vitamin bar/cafe, yürüyüş ve koşu parkuru yer alıyor. Projede ayrıca açık ve kapalı otopark alanları da bulunuyor. 

Proje İstanbul'un hızla gelişen ve büyüyen semtlerinden Sancaktepe'de yer alıyor. Ana arterlere yakınlığı, toplu taşıma araçlarının çeşit ve yoğunluğu sayesinde ulaşımın oldukça kolay olduğu bölgede konumlanan Kelebekia Premium projesi, Boğaziçi Köprüsü'ne 16 km, Kadıköy'e 12 km, Sabiha Gökçen Havaalanı'na ise 22 km mesafedeki bir konumda... Projenin çevresinde ayrıca site sakinlerinin her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilecek alışveriş merkezi, eğitim ve hastane gibi kurumlar yer alıyor. 

  www.kelebekia.com.tr

    444 19 74

Projeden görüntüler için tıklayınız


Kübra Genç/Emlakkulisi.com