28 / 03 / 2024

Kaya City’de 2+1'ler 199 bin TL! Yüzde 10 peşinatla!

 Kaya City’de 2+1'ler 199 bin TL! Yüzde 10 peşinatla!

Yüzde 1 KDV avantajına sahip lüks proje, şimdi de “Yüzde 10 peşinat” kolaylığı sunuyor …



Küçükçekmece Gölü’nden başlayıp, şehrin kuzeyine kadar 40000 hektarlık bölge, hükümetin kararı doğrultusunda “Yeni İstanbul” olma misyonu ile sıfırdan planlı bir kent olarak şekilleniyor. Yeni İstanbul’un merkezinde inşaatı hızla ilerleyen, bölgenin ilk ve tek modern konut projesi Kaya City Residence, yeni başlattığı “Yüzde 10 peşinat kampanyası ile orta gelirlileri lüks konut sahibi yapıyor. Kampanya kapsamında, 19 bin 900 liradan başlayan peşinatlarla 2+1, 26 bin liradan başlayan peşinatlarla 3+1 daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. KDV artışından etkilenmeyen Kaya City, yüzde 1 KDV ile daire satışı gerçekleştiren az sayıdaki avantajlı projeler arasında yer alıyor.


Kaya City Residence, Yeni İstanbul’un merkezindeki Kaya Şehir’de, 199 bin liradan başlayan cazip fiyatlarıyla, “kendi evinde oturmak isteyen ailelere” 5 yıldızlı otel konforu vaat ediyor. Kaya City Residence, yüzde 1 KDV avantajını, yeni “Yüzde 10 Peşinat Kampanyası” ile de fırsata dönüştürüyor.  Celaloğlu ve E7 Yapı Market işbirliğiyle beşinci kat inşaatı sürdürülen Kaya City Residence’da, yeni kampanya sayesinde, sıfır otomobil fiyatlarından daha uygun tutarlardaki yüzde 10 peşinatlarla, 2+1 ve 3+1 daire satın alınabiliyor. Projede, daire fiyatlarının yüzde 70’i oranında banka kredisi kullanılabilirken, kampanyada kalan yüzde 20’lik bölüm , 2’şer ay arayla, 3 taksit halinde ödenebiliyor.


Geniş metrekareler, cazip fiyatlar…

6 blok 236 daireden oluşan Kaya City’de, 15 bin 650 metrekarelik proje arazisinin yüzde 80'i yeşil alan olarak ayrılıyor. 2+1 ile 4+1 arasında değişen daire tiplerinden oluşan projede, 1+1 daire tipine yer verilmiyor. 2+1 dairelerin 199 bin lira, 3+1’lerin 260 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede, 4+1 tipindeki en büyük dairelerin fiyatları da 320 bin liradan başlıyor. 2014 yazında tamamlanması planlanan Kaya City'de, daireler alışmışın dışında, çok geniş metrekarelere sahip bulunuyor. Projede, 2+1 daireler brüt 113 metrekare ile 214 metrekare arasında 5 farklı tipte inşa ediliyor.  3+1 daire tiplerinin büyüklükleri, 147 metrekare ile 265 metrekare arasında değişirken, 4+1 daireler 172 ve 196 metrekare olmak üzere 2 farklı tipte planlanıyor.  Yeni bir kentin ilk referans projesi olan Kaya City’de, taziye odası, toplantı salonu, cafe, çocuklar için açık ve yetişkinler için kapalı havuz gibi tüm sosyal alanlar “ailelerin kullanım tercihleri” gözetilerek tasarlanıyor.


Yeni İstanbul’un arazi düzenleme çalışmaları hükümet kararıyla yıl başında başlatılırken, Kaya City Residence, ulaşım, teknoloji ve finans merkezi olarak planlanan bölgede, daha inşaatı sürerken, yüksek bir değer artışı sağlıyor. İstanbul’un 3. Havalimanı’nın Taya Kadın Bölgesi’nde kararlaştırılması, 3. Köprü’nün ihale aşamasına gelmesi, dünyanın en büyük ilaç  Ar-Ge merkezi olması planlanan Bio İstanbul’un, hemen karşısında yer alması, Kaya City projesinden ev alacaklara, bu bölgede önemli olanaklar sunuyor. Ayrıca Rami’deki kuru gıda hali, projenin hemen yanı başına kuruluyor ve en önemlisi yüzyılın projesi olarak adlandırılan Kanal İstanbul projesinin Karadeniz’den Marmara denizine bağlanması için en uygun güzergah yine aynı bölgeden geçiyor. 


Web: www.kayacity.com.tr 

Satış Ofisi:  0212 486 31 93 




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Satışa çıkacak projeler