04 / 05 / 2024

Kartal Kule'de deniz gören dairelerin metrekare fiyatı 4 bin 500 TL'den başlıyor!

Kartal Kule'de deniz gören dairelerin metrekare fiyatı 4 bin 500 TL'den başlıyor!

Dünyanın seri üretimle üretilebilen ilk çift motorlu jeti Eclipse 500'ü üreten Eclipse Havacılık şirketinin ortağı EA Group, bünyesinde kurulan EA İnşaat ile gayrimenkul sektörüne girdi


Dünyanın seri üretimle üretilebilen ilk çift motorlu jeti Eclipse 500'ü üreten Eclipse Havacılık şirketinin ortağı EA Group,  bünyesinde kurulan EA İnşaat ile gayrimenkul sektörüne girdi.  EA İnşaat'ın ilk projesi ise Kartal'da inşaatına başlanan Kartal Kule. Çamoğlu Mimarlık tarafından geliştirilen ve 'International Property Awards'da Avrupa Gayrimenkul Ödülüne layık görülen Kartal Kule'nin Kartal'da açılacak dünyanın en büyük adalet sarayı'nın yanında konumlanacak. EA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ekim Alptekin, '80 milyon dolar yatırımla hayata geçireceğimiz 22 katlı Kartal Kule'de 205 birim olacak' dedi. Ön talep döneminde, dairelerin yüzde 20'sinin satıldığını vurgulayan Alptekin, 4'üncü kattan sonrası deniz gören dairelerin metrekare fiyatının 4500 TL'den başladığını belirtti.

NY, Tiran, Bağdat

EA İnşaat olarak bundan sonraki yatırımlarını New York, İstanbul, Bağdat ve Tiran'da konumlandıracaklarını anlatan Aptekin, '2012 için 500 milyon dolarlık yatırım planımız var. Öncelikle İstanbul Anadolu yakasındaki 14 dönümlük arazimize ultra lüks konak tipi konutlar inşa edeceğimiz yaklaşık 50 ünitelik bir projemiz olacak' dedi.
Akşam