27 / 04 / 2024

Karser İnşaat'ın filosu Ford Cargo'ya emanet!

 Karser İnşaat'ın filosu Ford Cargo'ya emanet!

Nuh Beton'un Kocaeli'deki üç hazır beton santralini işleten Karser İnşaat, üç adet Ford Cargo 4136M (8X4) mikser şasi kamyonu filosuna dahil etti


     Yapılan açıklamaya göre, Ömer Kara, filolarına kattıkları Ford Cargo mikserler ile yaklaşık iki ay deneme sürüşü yaptıklarını ve elde ettikleri verilerin son derece memnuniyet verici olduğunu belirtti. 

     Yakıt tüketiminin ve motor ses seviyesi düşüklüğünün en beğendikleri özellikler arasında olduğunu aktaran Kara, ''Araç yatırımlarımız devam ettikçe tercihimizi Ford Cargo'dan yana kullanacağız. Çünkü Ford Cargo mikserleri kullanan şoförlerimiz de araçlardan çok memnun'' dedi. 

     Ford Otosan Kamyon Bölge Satış Müdürü Murat Bakış da, rekabetin yoğun olduğu hazır beton sektöründe firmaların ayakta kalabilmek için doğru tercihler ve doğru yatırımlar yapması gerektiğini aktararak, ''Yeni nesil inşaat serisi Ford Cargo mikserler, sahip oldukları özellikler, düşük alım ve işletme maliyetleri ile sektörün doğru tercihi olmaya devam edecek'' ifadelerini kullandı. 

     

     - Ford Sürüş Akademisi - 

     

     Bu arada, Ford Otosan 2011 yılında devreye aldığı, bilinçli sürücüler yetiştirerek yakıt ekonomisi ve sürüş güvenliği sağlamayı, araçları uzun ömürlü kılmayı ve çevreye zarar veren CO2 salımını azaltmayı hedefleyen Ford Sürüş Akademisi'nde hazır beton firmalarına özel eğitim vermeye devam ediyor. 

     Ford Cargo Yeni İnşaat Serisi, 360 PS/1400 NM gücündeki Ecotorq motoru, yeni mandallı şanzımanı, 10 mm 500 Mpa gücündeki şasisi, 750 saat bakım aralığı, standart olarak sunulan klima ve 2 yıl sınırsız kilometre garantisi gibi özelliklere sahip. 

     Ford Cargo'lar, 1,1 milyon metrekarelik alana sahip olan Ford Otosan İnönü Fabrikası'nda üretiliyor. Yurt içinde 30 yetkili satıcı, yurt dışında 20 distribütör ile müşterilere ulaşan araç, Rusya, Türki Cumhuriyetleri, Doğu Avrupa, Afrika ve Ortadoğu'da 50'ye yakın ülkeye ihraç ediliyor. 

     Türkiye'nin kendi markasıyla kendi motorunu üreten tek kamyon markası olan Ford Cargo, yüzde 70 yerlilik oranına sahip. 

AA