20 / 04 / 2024

Karlı Vadi Konakları'nda son 2 konak kaldı!

 Karlı Vadi Konakları'nda son 2 konak kaldı!

Yakon İnşaat tarafından İzmit Büyük Derbent’te hayata geçen Karlı Vadi Konakları projesinde kalan son 2 konak sahiplerini bekliyor


Karlı Vadi Konakları Yakon İnşaat tarafından İzmit’in yeni yaşam merkezi Büyük Derbent’te 18 bin metrekarelik arsa alanı üzerine inşa edildi. Doğanın tüm renkleri ve güzelliklerinin bir arada bulunduğu 40 özel evin yer aldığı Karlı Vadi Konakları'nda 30 adet 124 metrekarelik dubleks ve 10 adet 191 metrekarelik tripleks konut bulunuyor. Karlı Vadi Konakları’nda minimum konut fiyatı 240 bin liradan başlayıp 340 bin liraya kadar yükseliyor.

Son 2 konutun sahiplerini beklediği Karlı Vadi Konakları, şehrin stresinden uzakta huzurlu bir yaşam fırsatı sunuyor. 

Bina kalitesi, özel ısı yalıtım sistemleri, su ve doğalgaz sistemleri ile büyük şehirlerde ve çok daha büyük projelerde bulunabilecek maksimum konfora sahip Karlı Vadi Konakları, doğanın kucağında dört mevsim keyifli yaşam imkanı sunuyor.  Karlı Vadi Konakları, çevre düzenlemesi, doğalgaz bağlantılı, ısı ve su yalıtımlı binalarıyla bölgenin en özel projesi olma özelliği taşıyor. 

Toplam 600 metrekareden oluşan Kulüp Karlı Vadi’de 300 metrekare açık havuz, ısıtmalı kapalı havuz, fitness salonu, sinema salonu, masaj odası, buhar odası, sauna, duşlar, soyunma odaları, kulüp binasının üst katında ise doyumsuz manzara ve şömine keyifli kafe/bar bulunuyor. Çocuklar içinde birçok etkinliğin yapıldığı Karlı Vadi Konakları’nda çocuk parkı, tenis, basketbol ve mini futbol sahası yer alıyor.

Karlı Vadi Konakları, Kartepe’ye 8 kilometre, Sapanca Gölü’ne 4 kilometre mesafede yer alması sayesinde her türlü doğa sporuyla birlikte kar kayağı ve su kayağı keyfini doyasıya yaşamak mümkün oluyor.

İstanbul'a 100, Kocaeli'ne 15 kilometre mesafede yer alan Karlı Vadi Konakları konut sahiplerinin ulaşımında avantaj sağlıyor.


Tel: 0216 489 9477 

http://www.karlivadi.com


Gülay ODABAŞI



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler