18 / 04 / 2024

Kapari Konutları'nda 90 bin TL'ye! Hemen teslim!

Kapari Konutları'nda 90 bin TL'ye! Hemen teslim!

Pendik'te hayata geçirilen Kapari Konutları'nda yer alan dairelerin  fiyatları 90 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında sadece 17 konutun satışı devam ediyor. Projede yer alan konutların teslimatları ise hemen yapılıyor...


Hak Yapı tarafından hayata geçirilen Kapari Konutları'nda daireler hemen teslim ediliyor. Kapari Konutları, Pendik'te yer alıyor. 2 blokta toplam 155 konuttan meydana gelen projede konutlar hemen teslim ediliyor.

Proje kapsamında yer alan 1+1'lerin fiyatları 90 ve 2+1'lerden 75-85-95 metrekareliklerin fiyatları 100 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Proje kapsamında yer alan 120-125 metrekarelik 2+1'lerin fiyatları ise 170 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında son 17 konutun satışı devam ediyor.

Kapari Konutları için peşin veya banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Konut bedelinin yüzde 40'lık kısmı peşinat olarak veriliyor. Kalan tutar için 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Projenin sosyal yaşam alanlarında; fitness Center, basketbol & voleybol sahası, futbol Sahası,bahçe havuzu, 24 saat güvenlik, dinlenme alanı, yürüyüş alanları, kış bahçeleri, çocuk parkı, otopark, masa oyunları, AVM, kuaför ve terzi yer alıyor.

Kapari Konutları'nda, Kapari (Cape Flower) bitkisinin armonik birleşimiyle oluşturulan peyzaj düzen, hem açık mekanlardaki yaşamı yüksek bir standarda ulaştırıyor, hem de çevreye büyük bir estetik kalite katıyor.

155 konuttan meydana gelen Kapari Konutları toplam 20 bin metrekarelik alan üzerinde konumlandırıldı. Konutların hemen teslim edildiği projenin inşaat alanı ise 5 bin 100 metrekare.

444 1 620
http://www.kaparikonutlari.com/

 

Kapari Konutları'ndan görüntüler için tıklayın...


Kübra Genç/Emlakkulisi.com