
Kapari Konutları'nda son bir adet kalan 1+1 konut 90 bin TL'den, son 2 adet kalan 3+1 konut ise 170 bin TL'den satışa sunuluyor. Projede yer alan 2+1 konutların fiyatı ise 100 bin TL'den başlıyor
Hak Yapı tarafından Pendik'te hayata geçirilen Kapari Konutları'nda konut teslimleri hemen gerçekleştiriliyor. Projenin şuana kadar yüzde 90'lık kısmının satışı tamamlandı. Az sayıda konut kaldı.
Kapari Konutları'nda son bir adet kalan 1+1 konut 90 bin TL'den, son 2 adet kalan 3+1 konut ise 170 bin TL'den satışa sunuluyor. Projede yer alan 2+1 konutların fiyatı ise 100 bin TL'den başlıyor.
Pendik projesinden konut sahibi olmak isteyenler konut bedelinin yüzde 40'lık kısmını hemen ödüyor. Kalan yüzde 60'lık tutar için ise 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.
20 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayat bulan Kapari Konutları, 5 bin 100 metrekare inşaat alanına sahip durumda. Projede farklı beklenti ve ihtiyaca karşılık verebilecek 7 değişik tipte konut yer alıyor.
10 katlı bloklarda toplam 154 konuttan meydana gelen Kapari Konutları'nda 75-85-95 metrekarelik 2+1 konutlar, 120-125 metrekarelik 3+1 konutlar ile 1+1 konutlar bulunuyor.
Kapari Konutları; E-5'e 3 dakika, TEM'e 7dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 9 dakika, Marina'ya 6 dakika, Gözdağı Sosyal Tesisleri'ne 1 dakika, Alışveriş merkezlerine (Via/port, Atlantis, Neomarin, Pendoria, Metro, Kipa) 7dakika mesafe konumlanıyor.
Projenin sosyal alanları arasında; basketbol ve voleybol oyun alanları, futbol sahası, bahçe havuzu, 24 saat güvenlik elemanı, armonik Kapari peyzajı, dinlenme ve yürüyüş alanları, kış bahçeleri, çocuk parkı, kapalı ve açık otopark, masa oyunları, kameralı güvenlik sistemi ile fitness salonu mevcut.
444 1 620
[email protected]
www.hakyapiinsaat.com
www.hakyapi.com.tr
Projeden görüntüler için tıklayın...
İclal Süzgün/Emlakkulisi.com