30 / 04 / 2024

Kandilli Konakları'nda 3 milyon 250 bin TL'ye!

Kandilli Konakları'nda 3 milyon 250 bin TL'ye!

Demsa Group'un yatırımı olan Kandilli Konakları, 15 özel evden oluşan butik bir proje. Natamam konaklarda fiyatların 3 milyon 250 bin dolardan başladığı Kandilli Konakları'nın her birinde toplam 450 metrekarelik yaşam alanı bulunuyor


Kandilli Konakları, İstanbul Anadolu yakasında oldukça güzel bir konumda yer alıyor. Demsa Group'un Kandilli'de eğimli bir arazi üzerinde konumlandırılmış projesi 15 adet konaktan oluşuyor. Boğaziçi hattında, denize tam cephe alabilen konumdaki yaşam alanlarının sınırlılığını ve de farkını göz önüne alırsak, bu konaklar için ciddi bütçeler ayırmanız gerekiyor. Boğaz manzarası, Sevda Tepesi, Göksu Deresi, Anadolu Hisarı, Küçüksu Kasrı, Cemile Sultan Korusu, Adile Sultan Sarayı projeyi çevreliyor. 25 bin metrekare arsa üzerinde kurulu konakların her biri 800 ile 1100 metrekare arasında değişen arsa payına sahip. Konaklarda standart olarak girişler 180, birinci katlar 205, çatı katları 65 metrekare olmak üzere toplam 450 metrekarelik yaşam alanı bulunuyor.

ÖZENLİ TASARIM

Bu butik yaşam merkezinde, tek tip kat planı uygulanmış. Ancak bloklar kendi aralarında bodrum katlarıyla farklılık gösteriyor. Giriş holüne, yüksek, ihtişamlı bir kapıyla giriliyor. Bodruma ve üst kata çıkan merdivenler, bu yüksek konak kapısını seyrederek sizi katlar arası dolaştırıyor. Bahçeye açılan salon, metrekare olarak oldukça konforlu. Bu katta ayrıca sunum mutfağı ve misafir tuvaleti bulunuyor. Merdivenin hemen yanında ise asansör mevcut. Merdivenlerden çıkıştan sonra, ortak alana ulaşılıyor. Ailenin günlük salonu olabilecek bu alan 2 adet yatak odasını bağlıyor. Yatak odalarından biri oldukça büyük bir alanı kapsıyor ve ebeveyn yatak odası olarak tasarlanmış. Bu odanın geniş bir banyosu ve soyunma odası mevcut. Konakların satış fiyatları ise Boğaz manzarasına göre değişiklik gösteriyor.

ULAŞIM-0T0PARK

TEM-Anadoluhisarı çıkışından sonra Kandilli istikametinde sahil yoluna bağlanıyorsunuz. Sahil yolundan yol ayrımıyla 3 dakika sonra garajınıza ulaşabiliyorsunuz. Tabii, Boğaziçi Köprüsünden sahil yolunu kullanarak da ulaşabilirsiniz. Her bloğun altında, 6 araca kadar özel kapalı otopark imkânı sağlanıyor.

YAŞAM GİDERLERİ

Her konak kendi içerisindeki giderlerden mesul tutuluyor. Ancak, yaşam merkezinin belirleyeceği bir aidat, ortak alan bakımları ve peyzaj için kullanılacak. Sosyal ortak alan olmadığı için bu rakamın çok yüksek olmaması bekleniyor.

MALZEME-İŞÇİLİK

Dekorasyonda seçimler tamamen size ait. Yaşam merkezi size tüm konaklarda, bahçe peyzajları ve altyapısı tamamlanmış olarak teslim ediliyor. Asansör ve havuzlar kullanılabilir durumda olup villalarda kapı ve pencere doğramaları takılmış, katlarda ise bölümlendirilme yapılmadan natamam olarak teslimat yapılıyor. Bizim gezdiğimiz örnek dairedeki uygulamalar oldukça şık ve lükstü.

SOSYAL ALANLAR

Bu yaşam merkezinde ortak bir sosyal alan bulunmuyor. Yatırımcılar kıymetli arazinin tümünü konakların kendi kullanım alanlarına paylaştırmış. Bu nedenle de evlerin konforu ve imkânları oldukça fazla.
Habertürk/Gamze Saygı

www.demsagroup.com

0216 651 73 73 - 0216 462 12 30