02 / 05 / 2024

Kağıthane OfisPark'ta metrekaresi 4 bin TL'ye!

Kağıthane OfisPark'ta metrekaresi 4 bin TL'ye!

Projede kiralama için belirlenen ofis bölümlerinin metrekare kira aralığı 22-25 dolar. Kağıthane OfisPark 260 metrekare ile 1.500 metrekare arasında değişen kiralanabilir ofis katlardan oluşuyor


14 bin 450 metrekare arsa üzerine konumlandırılan Kağıthane OfisPark, Emre Arolat Mimarlık tarafından tasarlandı. Tekfen Emlak Geliştirme Grubu tarafından Kağıthane'de hayata geçirilen OfisPark'ın yapımına 2009 yılının Ağustos ayında başlandı.

2011 yılının Aralık ayında tamamlanması planlanan Kağıthane OfisPark 9 bina birbirinden kopmayan 4 bloktan oluşuyor. Yüksekliği 8 katı geçmeyen binalar köprülerle birbirine bağlanıyor.

Kağıthane OfisPark'ta fiyatlar, satışa sunulan bağımsız bölümlerin konum ve büyüklüklerine göre değişmekte olup, belirlenen ortalama birim satış fiyatı 4 bin dolar. İnşaatında yüzde 97 ilerleme sağlanan OfisPark'ta satışa sunulan bölümlerin yüzde 60'ı satıldı.

Projede kiralama için belirlenen ofis bölümlerinin metrekare kira aralığı 22-25 dolar. Kağıthane OfisPark 260 metrekare ile 1.500 metrekare arasında değişen kiralanabilir ofis katlardan oluşuyor.

Kağıthane OfisPark projesinde satış ve kiralama faaliyetleri JonesLang LaSalle aracılığıyla devam ediyor. Kâğıthane OfisPark'ta uygulanan sistemlerle kullanıcılarının beklentilerini en hızlı ve kaliteli şekilde karşılıyor. Ulaşılabilirlik, güvenlik (yangın, deprem), mekanik (ısıtma, soğutma, havalandırma), catering, housekeeping hizmetleri ile OfisParkta çalışanların hayatını kolaylaştırıyor.

Ofispark'ta kafeterya, özel yemek odaları ve toplantı odaları yer alıyor.

359 37 00
350 08 00

http://www.kagithaneofispark.com/


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com