03 / 05 / 2024

İstinye List Suites'te minimum 1 milyon 200 bin dolara!

 İstinye List Suites'te minimum 1 milyon 200 bin dolara!

Krea Gayrimenkul imzasıyla İstinye'de hayata geçirilen L'ist İstinye Suites projesinde daire fiyatı 1 milyon 200 bin dolardan başlangıç gösteriyor



L'ist İstinye Suites projesi Krea Gayrimenkul imzasıyla İstinye'de hayata geçirildi. 5 katlı 14 blok halinde yükselen L'ist İstinye’de 2+1'den 5+1'e kadar 48 farklı konut tipi yer alıyor.


105 adet süit daireden oluşan L'ist İstinye Suites'te dairelerin fiyatları 1 milyon 200 bin dolar ile 2 milyon 850 bin dolar arasında farklılık gösteriyor. Projedeki dairelerin ödemesinde banka kredisi kullanılabiliyor. Projedeki konutlar hemen teslim ediliyor.


Çamoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan L'ist İstinye Suites'te sosyal imkanları arasında spa, masaj odaları, jakuzi, hamam, buhar odası, şok duş, parti odası, oturma ve oyun odası, okuma ve dinlenme odası, kapalı yüzme havuzu, fitness ve cargio, pilates ve yoga stüdyoları, duşlar ve soyunma odaları, restaurant-bar mevcut.


L'ist İstinye Suites'te concierge hizmetleri arasında; kurye postalama, çamaşırhane, kuru temizleme, acil tıbbı yardım çağrılması, fask ve mesaj alma, taksi çağırma, telefon yönlendirme, valet parking ile misafir kabul ve yönlendirme bulunuyor.



0212 323 70 30

http://www.lististinye.com/